Doneer aan TPO
 

Beruchte advocaat: ‘Helikopter kapen voor bevrijding zware crimineel = kwajongensstreek’

Weet je wie ook veel kwajongensstreken uithaalde?

Door: , 17:07, 13 september 2018
Pietje Bel Koektrommel. Public domain.

Weet je wie ook veel kwajongensstreken uithaalde?

Met vliegtuigen in torens vliegen, gewoon kwajongensstreek. Een omaatje beroven, soort kwajongensstreek. Anders Breivik, eigenlijk meer een kwajongen. Bezopen te hard rijden en dan iemand doodrijden, typisch kwajongensgedrag. Met een speedboot op hoge snelheid over de plassen racen en dan wat mensen doodvaren, kwajongensstreek natuurlijk. Pim Fortuyn dood? Typisch kwajongensgedrag! Theo van Gogh, eigenlijk zelf een kwajongen, dus kwajongens onder elkaar. Liquidaties, daaraan herken je de kwajongens, met hun streken. Georganiseerde criminaliteit, doorgaans werk van kwajongens. Handgranaten achterlaten bij horecapanden, wie deed het niet als kwajongen? Coffeeshops van de concurrent beschieten omdat de onmachtige burgemeester toch niets anders kan dan alles dichttimmeren wat wordt beschoten, zo zijn ze ook wel weer, die kwajongens. ‘Gaan we belletje trekken of ergens een afgehakt hoofd achterlaten op de stoep?’, aldus wat kwajongens tijdens het voorbereiden van hun streken. ‘Zeg Dutroux, jij kwajongen, welke streken voer jij eigenlijk in de kelder uit?’ ‘Oeps, zojuist de verkeerde, onschuldige burger geliquideerd tijdens een van mijn vele kwajongensstreken! Sorry!’. ‘Het is oudejaarsavond, laten we met duizend jongemannen tegelijk westerse vrouwen betasten in Keulen, we zijn nou eenmaal kwajongens, ja toch niet dan?’ Schaamtecultuur? Kwajongenscultuur! ‘In concertzaal Bataclan hebben enkele kwajongens best wel nare kattekwaad uitgehaald’. ‘Mijn dochter is gisternacht slachtoffer geworden van een kwajongensstreek, ze zal door velen worden gemist.’ De avonturen van Pietje Bel, aflevering: de mislukte ripdeal en de kapotgeschoten onschuldige burger. Pim, Frits & Ida: de kwajongensstreken van de Russische mafia. ‘Kwajongens met wietschuren en xtc-labs treiteren op milde wijze burgers van het Brabantse platteland.’ ‘Of het bij de daden van Boko Haram gaat om kwajongensstreken of om schelmengedrag is nog geen uitgemaakte zaak’, NRC Handelsblad, anonieme hoofdredactie. De Verenigde Staten deden pas mee aan de Tweede Wereldoorlog nadat de Japanners kwajongensstreken hadden uitgehaald in Pearl Harbor. Van hinkelspel tekenen op straat via kikkers opblazen naar criminelen voor miljarden laten witwassen bij de ING, de evolutie van kwajongensstreken door de eeuwen heen.

EEN HELIKOPTER KAPEN EN DAARMEE PROBEREN EEN BERUCHTE CRIMINEEL TE BEVRIJDEN: ‘IS MEER EEN FORSE KWAJONGENSSTREEK’.

Tags:
 
ingezonden mededeling

Automatische handinzeepmachine op batterijen

Net als in het restaurant. Nooit meer zeep beetpakken, gewoon je hand onder het pompje houden. De prijs is nu maar 9.95 euro as je 'm vandaag koopt. Deze deal loopt tot as. do.

 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace