Doneer aan TPO
 

Gerben Bakker & Gert Jan Geling schrijven boek over politieke correctheid, Francisco van Jole woest

Moet dus wel goed boek zijn

Door: , 18:21, 19 september 2018

Moet dus wel goed boek zijn

Hadden wij even gemist maar Gert Jan Geling en Gerben Bakker hebben een boek geschreven, Over politieke correctheid, waarin wordt ingegaan op de steeds verstikkender politieke correctheid in Nederland die als een lood- en loodzware deken over onze vrijheid wordt gelegd. U weet wel, die vrijheid waardoor u vroeger nog wél gewoon dingen openlijk mocht vinden en zeggen zonder dat drammende SJW’s u kwamen lastigvallen en kapot probeerden te maken en waardoor er vroeger nog wél gewoon humor bestond en er openlijk grappen konden worden gemaakt zonder bang te hoeven zijn kapot te worden gemaakt op laster- en haatwebsites van een publieke omroep.

U weet wel, die tijd dat bij de hoofdredacteuren van kwaliteitskranten nog geen haar op hun hoofd er ook maar over piekerde een manifest te publiceren met daarin de openlijke oproep aan adverteerders om Geenstijl.nl brodeloos te maken. Die goeie ouwe tijd, toen censuur nog gewoon als gevaar werd gezien door mensen die claimen ‘de democratie te bewaken’, en niet als wapen in een door jankende millennials en andere hysterische zeikwijven gecommandeerde cultuuroorlog om eerstewereldproblemen op te kunnen lossen.

Dat is natuurlijk opzich al een reden dit boek te gaan lezen, maar de meest politiekcorrecte policor linkse policor moralist op deze hele kapotgepolitiekcorrectiseerde policoraarde, Francisco van Jole, heeft er zelfs, mede op uw kosten, een complete vingerwappercolumn aan gewaagd om het volk te waarschuwen dat het een stom boek is (maar vooral om te laten zien dat Francisco van Jole zelf deugt). En dat het boek vol fouten staat (maar vooral om te laten zien dat Francisco van Jole zelf nooit fouten maakt) en natuurlijk dat er helemaal niet zoiets bestaat als politieke correctheid want dat is allemaal een frame van ‘extreemrechts’, en verder is er niks aan de hand, er worden echt geen sprekers van universiteiten gecensureerd en de MSM hebben echt niet een uitgekiende Nieuwspraak-propaganda ontwikkeld om wit van blank te kunnen onderscheiden en allochtonen van nieuwkomers en daarom ook zegt de NS-omroeper tegenwoordig geen ‘dames en heren’ meer maar ‘beste reizigers’ want anders raken alle 112 andersgenderige NS-reizigers gekwetst. Heeft dus allemaal totaal niets met politieke correctheid te maken.

Is allemaal schuld van ‘rechtse framing’, en dat bestaat niet meer, rechts, want dat is tegenwoordig sowieso al ‘extreem rechts’. Lol. Er wordt zelfs gepoogd te beweren dat er helemaal niet zoiets bestaat als ‘waarheid’. Maar echt! (En toch zien we steeds maar weer die witte onderbroek voor ons.)

Anyway, nog meer copy is overbodig. Vandaag nog dit boek bestellen is dit boek morgen al in huis hebben.

En denk er om volk: elke strijd, hoe klein dan ook, tegen het serieuze, steeds groter groeiende gevaar dat politieke correctheid heet is de enige juiste strijd. Er is momenteel geen grotere vijand dan politieke correctheid, en deze vijand wordt bewapend door main stream media, ‘journalistiek’, NPO maar vooral BNNVARA, misschien wel de allergrootste door de staat gesubsidieerde vijand van het volk ooit.

Dood aan politieke correctheid, leve de vrijheid van meningsuiting en koop dat boek! 100% afgekeurd door Francisco van Jole dus 100% goedgekeurd voor u.

politieke correctheid

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace