Opinie

Gerben Bakker & Gert Jan Geling schrijven boek over politieke correctheid, Francisco van Jole woest

19-09-2018 18:21

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

Hadden wij even gemist maar Gert Jan Geling en Gerben Bakker hebben een boek geschreven, Over politieke correctheid, waarin wordt ingegaan op de steeds verstikkender politieke correctheid in Nederland die als een lood- en loodzware deken over onze vrijheid wordt gelegd. U weet wel, die vrijheid waardoor u vroeger nog wél gewoon dingen openlijk mocht vinden en zeggen zonder dat drammende SJW’s u kwamen lastigvallen en kapot probeerden te maken en waardoor er vroeger nog wél gewoon humor bestond en er openlijk grappen konden worden gemaakt zonder bang te hoeven zijn kapot te worden gemaakt op laster- en haatwebsites van een publieke omroep.

U weet wel, die tijd dat bij de hoofdredacteuren van kwaliteitskranten nog geen haar op hun hoofd er ook maar over piekerde een manifest te publiceren met daarin de openlijke oproep aan adverteerders om Geenstijl.nl brodeloos te maken. Die goeie ouwe tijd, toen censuur nog gewoon als gevaar werd gezien door mensen die claimen ‘de democratie te bewaken’, en niet als wapen in een door jankende millennials en andere hysterische zeikwijven gecommandeerde cultuuroorlog om eerstewereldproblemen op te kunnen lossen.

Dat is natuurlijk opzich al een reden dit boek te gaan lezen, maar de meest politiekcorrecte policor linkse policor moralist op deze hele kapotgepolitiekcorrectiseerde policoraarde, Francisco van Jole, heeft er zelfs, mede op uw kosten, een complete vingerwappercolumn aan gewaagd om het volk te waarschuwen dat het een stom boek is (maar vooral om te laten zien dat Francisco van Jole zelf deugt). En dat het boek vol fouten staat (maar vooral om te laten zien dat Francisco van Jole zelf nooit fouten maakt) en natuurlijk dat er helemaal niet zoiets bestaat als politieke correctheid want dat is allemaal een frame van ‘extreemrechts’, en verder is er niks aan de hand, er worden echt geen sprekers van universiteiten gecensureerd en de MSM hebben echt niet een uitgekiende Nieuwspraak-propaganda ontwikkeld om wit van blank te kunnen onderscheiden en allochtonen van nieuwkomers en daarom ook zegt de NS-omroeper tegenwoordig geen ‘dames en heren’ meer maar ‘beste reizigers’ want anders raken alle 112 andersgenderige NS-reizigers gekwetst. Heeft dus allemaal totaal niets met politieke correctheid te maken.

Is allemaal schuld van ‘rechtse framing’, en dat bestaat niet meer, rechts, want dat is tegenwoordig sowieso al ‘extreem rechts’. Lol. Er wordt zelfs gepoogd te beweren dat er helemaal niet zoiets bestaat als ‘waarheid’. Maar echt! (En toch zien we steeds maar weer die witte onderbroek voor ons.)

Anyway, nog meer copy is overbodig. Vandaag nog dit boek bestellen is dit boek morgen al in huis hebben.

En denk er om volk: elke strijd, hoe klein dan ook, tegen het serieuze, steeds groter groeiende gevaar dat politieke correctheid heet is de enige juiste strijd. Er is momenteel geen grotere vijand dan politieke correctheid, en deze vijand wordt bewapend door main stream media, ‘journalistiek’, NPO maar vooral BNNVARA, misschien wel de allergrootste door de staat gesubsidieerde vijand van het volk ooit.

Dood aan politieke correctheid, leve de vrijheid van meningsuiting en koop dat boek! 100% afgekeurd door Francisco van Jole dus 100% goedgekeurd voor u.

politieke correctheid