Doneer aan TPO
 

Kafka in bananenrepubliek Nederland: Harry de Winter voor rechter wegens ‘oplichter’ twitteren

De schaduwmacht der klassenjustitie danst op het ontbonden lijk van de rechtstaat

Door: , 13:58, 20 september 2018

De schaduwmacht der klassenjustitie danst op het ontbonden lijk van de rechtstaat

Terwijl daders van ernstige misdrijven strafvermindering krijgen omdat ze te lang moeten wachten op hun veroordeling en het OM steen en been klaagt over te hoge werkdruk, te grote tekorten, te weinig personeel en te weinig capaciteit wordt Harry de Winter serieus voor de rechter gesleept omdat hij oud-wethouder Geert Dales voor ‘metro-oplichter’ heeft uitgemaakt in een tweet.

‘Metro-oplichter’. In een tweet! En daarvoor als een crimineel naar een rechter moeten. Welkom in bananenrepubliek Nederland. Welkom in het failliet van de rechtstaat. Welkom in China, Noord-Korea, Iran, Cuba, Venezuela, Rusland, de EU en al die andere plekken op de wereld waarin je altijd bang moet zijn voor je mening omdat die mening strafbaar kan blijken te zijn en die mening je alles kan kosten wat je lief is omdat meningen per definitie nog crimineler zijn dan kindermoord of het verkrachten van een verstandelijk gehandicapte.

Welkom in het land waar de Grondwet al lang een morsdode wet is en waar de zogenaamde ‘moraal’ en het laffe ‘fatsoen’ de werkelijke macht al lang geleden hebben overgenomen.

Denkt u hier even aan de volgende keer dat u aangifte wilt doen van inbraak, verkrachting, geweld, roof of autodiefstal en u te horen krijgt dat uw zaak geen prioriteit heeft en dat er te weinig aanwijzingen zijn om strafrechterlijk onderzoek te kunnen doen.

Denkt u hier even aan als u wordt verkracht door een asielzoeker in Hoorn en u zelf de bewijzen naar de politie brengt die u niet wil helpen en u het dus zelf maar moet uitzoeken ook al biedt u alles op een gouden presenteerblaadje aan.

Denkt u hier even aan als uw dochter wordt vermoord door een vrij in de bossen van Den Dolder rondlopende psychopaat die na het gruwelijk verkrachten van twee minderjarige meisjes nauwelijks straf kreeg, maar wel een ‘behandeling’ in een kliniek waar ze een ‘opendeurenbeleid’ hebben, waar ze de drugsdealers en het drugsgebruik oogluikend toestaan en de ‘patiënten’ realties hebben met het personeel.

Denkt u hier even aan als de Belastingdienst uw bijdragen stopzet, bijdragen waar u gewoon recht op heeft, terwijl uw 63 Poolse buurmannen in dat tweepersoons appartementje naast u onbeperkt toeslagen en uitkeringen ontvangen, maar u te horen krijgt dat het jaren kan gaan duren voordat er een zaak komt om het geld waar u recht op heeft te kunnen krijgen, als er al een zaak komt.

Denkt u hier even aan als u wordt gestalkt door een psychotische ex en u het stalken jarenlang moet laten welgevallen omdat u eerst ‘dossier’ moet opbouwen omdat het OM anders ‘niks kan doen’. Denkt u hier even aan als u wordt geterroriseerd door uw aso-buurman maar de politie keer op keer laat weten niks voor u te kunnen betekenen.

Denkt u hier even aan als de politicus waarvoor u heeft gekozen tijdens eerlijk verlopen vrije verkiezingen zich voor de rechter moet komen verantwoorden omdat hij dingen zegt die u ook vindt, wat dan ook precies de reden was waarom u op die politicus stemde.

Stop met vertrouwen hebben in de rechtstaat!

Er bestaat helemaal geen rechtstaat. Er is alleen nog een rottend stinkend lijk. Een lijk waar de vriendjes uit het old boys network als maden de laatste restjes week weefsel wegvreten, tot hun buikjes vol en rond zijn. De vriendjes van het old boys network, waardoor de witwassers en fraudeurs, de bankiers en liegende politici, altijd weer wegkomen met hun misdaden. Zij wél.

De onderdrukking van vrijheid, uw vrijheid, gaat door. Steeds een beetje meer, steeds een beetje verder. Van cartoonisten oppakken via majesteitschenners vervolgen tot retweeters intimideren. De grenzen worden afgetast, en ingeperkt. En er is helemaal niets wat u daar tegen kunt doen.

Wie denkt dat Nederland geen dictatuur is moet beter kijken, beter lezen, beter horen.

Bananenrepubliek Nederland. Bestuurd door leugenaars, oplichters, metro-oplichters, patjepeeërs, graaiers en zakkenvullers, machtswellustigen en tirannen, consultants en voorliegers, meesmuilende bange ambtenaren en de gelijkgeschakelde ‘journalisten’, de NPO-vijanden van het volk, BN’ers als nuttige idioten, slippendragers van het hypocriete eigenbelang.

De dictatuur heet OM. Het gebefte geboefte. Hoeders der elite. Wegbereiders van de junta. Varkenskoningen van de dierenboerderij.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace