Doneer aan TPO
 

Justin Bieber (24, 250 miljoen) trouwt zonder huwelijkse voorwaarden

Vriendin Hayley Baldwin is een 21-jarig model, gaat vast goed

Door: , 9:24, 03 oktober 2018

Vriendin Hayley Baldwin is een 21-jarig model, gaat vast goed

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn toch vorige maand getrouwd in het gemeentehuis van New York, en hebben daarbij geen huwelijkse voorwaarden vastgesteld. Dat meldt TMZ. Het stel houdt de omstandigheden rond hun trouwstatus geheim en heeft nog niets bevestigd.

Volgens bronnen hadden Justin en Hailey contact met hun advocaten voor het opstellen van de huwelijkse voorwaarden op de dag dat ze gezamenlijk een trouwvergunning haalden en daarna meteen doorgingen met een echte huwelijksceremonie. Al snel werd bekend dat de voorwaarden niet op dezelfde dag konden worden opgetekend. Justin is volgens sommigen zo verliefd dat hij het ook niet nodig is om een zogenoemde prenup te tekenen.

De zanger heeft een nettowaarde van 250 miljoen, terwijl Hailey ‘slechts’ beschikt over een paar miljoen dollar.

(ANP)

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace