Doneer aan TPO
 

TPO hartje babyboomers, daarom houdt TPO rekening met hobby van babyboomers: alcohol

Eindelijk online je drankvoorraad bestellen, zodat je écht nooit meer de deur uit hoeft

Door: , 17:17, 03 oktober 2018
Whiskey. Foto: Pixabay.

Eindelijk online je drankvoorraad bestellen, zodat je écht nooit meer de deur uit hoeft

Alcohol drinken mag pas vanaf je 18e. Bovendien is deze advertentie bedoeld voor de doelgroep babyboomers, dus GA WEG minderjarigen!

Kijk, dat is tenminste sympathiek van Bol.com: een mogelijkheid om online je drankvoorraad aan te vullen. Behalve sympathiek is dat natuurlijk ook heel slim van Bol, want Nederland is aan het kapotvergrijzen en er is geen enkele generatie die zoveel zuipt als de generatie babyboomers (en de generatie daarvoor).

Kassa dus, want babyboomers zitten tegenwoordig massaal online omdat ook babyboomers geen zin meer hebben om de deur uit te gaan. Buiten is het toch maar stom. En regenachtig. En realiteit enzo, waarmee je dan weer wordt geconfronteerd. Vreselijk natuurlijk.

Maar, wat heeft Bol.com eigenlijk in de aanbieding als het om het betere babyboomerversnaperen gaat?

Nou, wat dacht u van:

een selectie topwijnen? De gemiddelde babyboomer zit al snel aan een flesje per persoon per dag, dus beter sla je die wijnen per heel veel tegelijk in om nooit zonder te zitten voor tijdens lange herfstavonden met MAX-marathons op de televisie.

Lekker whiske(y)tje? Niet on the rocks uiteraard, dat is voor wijven. Puur. Schots, Iers of Amerikaans.

Bokbier! Hét bier voor mannen met snorren en brillen in de herfst (qua seizoen, niet perse in de herfst van hun leven)! Bokbier is tenminste écht bier en millennials lusten dat toch niet, dus als rechtgeaarde babyboomer moet je eigenlijk wel bokbier drinken.

Likeuren en vele soorten en smaken, van droog puur tot chemisch mierzoet. Want ook babyboomervrouwen spugen er niet in.

– Complete pakketten: wijn, sterke drank en/of bier. Leuk om weg te geven, nog leuker om zelf op te zuipen. Gegarandeerd beter dan een wijnpakket van NRC en je hoeft er ook geen wandelgids van Joyce Roodnat bij te kopen.

– alcoholvrije halal-dranken, 100% goedgekeurd door Stichting Alcohol Preventie en andere moralistische dramorganisaties. Superhandig voor minderjarigen of blauwe knopers. Ook leuk en bindend aan te raden voor als je nog moet rijden.

Hieronder de TPO-TopTip, speciaal voor alle hipsters, GroenLinksers en andere écht hinderlijk principiële alcoholgebruikers: prestigieuze biologische wijn slaafvrij met de hand geplukt in de wijngaard van Marijke Vos, duurzaam ecologische voetafdruk-vrij, dus lekker cradle to cradle dronken worden met respect voor hoop en zin in de toekomst.

wijn

Alcohol drinken mag pas vanaf je 18e. Bovendien is deze advertentie bedoeld voor de doelgroep babyboomers, dus GA WEG minderjarigen!

Tags:
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace