Doneer aan TPO
 

Nieuw ministerie van 267 miljoen weer op de schop na tsunami van klachten

Ambtenaren vechten om werkruimte, werkomgeving is verschrikkelijk

Door: , 9:54, 09 oktober 2018

Ambtenaren vechten om werkruimte, werkomgeving is verschrikkelijk

Het gloednieuwe megaministerie in Den Haag gaat een jaar na de opening alweer voor honderdduizenden euro’s op de schop. Het kantoorgebouw krijgt een metamorfose na een aanhoudende klachtenregen van ambtenaren, schrijft De Telegraaf.

Het kantoor waarin behalve meerdere overheidsdiensten ook de ministeries Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Waterstaat huizen, kampt met structurele overbevolking. Ambtenaren moeten dagelijks vechten om een bureau. Driehonderd ambtenaren worden straks elders ondergebracht.

Koning Willem-Alexander opende een jaar geleden het voor 267 miljoen euro vertimmerde pand, waar de ministeries van Buitenlandse Zaken en Infrastructuur en Waterstaat, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers en de Dienst Terugkeer & Vertrek zijn gehuisvest. Direct na de oplevering werd al duidelijk dat er sprake was van overbevolking en regende het klachten over de werkomgeving.

(ANP)

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace