Media & TV

Ideaal voor TPO’ers: 3 weken lang gratis den papieren courant lezen

11-10-2018 12:35

Omdat TPO aan TPO’ers denkt presenteerden wij eerder al deze belangrijke en nuttige aanbieding voor babyboomers. En we gaan gewoon door: want naast alcohol (typisch een product dat veel wordt gebruikt door babyboomers) bieden wij de babyboomers nu ook papieren couranten aan (een ander typisch babyboomersproduct).

Drie (3) hele weken lang de papieren courant op de deurmat, voor slechts één euro per week, en dan gaat die ene euro per week ook nog eens naar niemand anders dan de krantenbezorger. U kunt dus in principe Trouw of Parool lezen zonder dat ze er aan verdienen, wat toch wel de mooiste en leukste manier moet zijn om Trouw of Parool te lezen.

Winwin als het ware: linkse babyboomers zijn maar wat blij dat ze nu gratis hun dagelijkse linkse agenda kunnen spellen en elke ochtend kunnen lezen wat ze allemaal moeten denken, rechtse babyboomers zijn blij dat ze oud mediale courantenmakers geld afhandig maken zonder er wat voor te hoeven doen.

Voor alle overige niet-babyboomers geldt: LOL! Een papieren krant lezen! Terwijl je onder de 60 bent! ROFLLOL! Doe niet zo mal gekkie!

Dat is eigenlijk best geinig om mee te stoken onder je vrinden. Geef bijvoorbeeld je beste vrind op als gratis abonnee zodat ‘ie drie weken lang elke dag een baal papier op zijn deurmat vindt, of doe eens gek en lees gewoon zelf drie weken lang elke dag een circulaire van De Persgroep. En dan ‘s avonds ook nog elke avond NOS Staatsjournaal kijken, zul je zien hoe vreemd alles is geworden na drie weken. Zie het als sociaal experiment.

En vergeet geen boze ingezonden brieven te schrijven naar de Ombudsman!

(Een papieren krant is een soort online medium maar dan gemaakt van oud mediaal papier en inkt waarin wordt bericht over ‘actuele’ zaken die ouder zijn dan 24 uur. Inkt kan stinken en geeft soms af. Kranten dienen te worden gerecycled als verpakkingsmateriaal. TPO is niet verantwoordelijk voor de agendajournalistieke inhoud van de kranten.)