Doneer aan TPO
 

Saskia Noort nieuwe columniste ‘gezinscourant’ AD want ‘maatschappelijk betrokken vrouw’

Saskia Noort doet het overigens met Kluun

Door: , 13:12, 11 oktober 2018
Oliebollen van Bakker Klootwijk, winnaar van de AD oliebollentest. ANP BART MAAT

Saskia Noort doet het overigens met Kluun

Het AD heeft in Saskia Noort een nieuwe columniste gevonden. De bijdrage van de thrillerschrijfster is zaterdag voor het eerst in de krant en de samenwerkende regionale kranten te lezen.

“We hebben Saskia Noort gevraagd een column te schrijven over nieuws dat haar raakt”, schrijft AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis donderdag in de krant. “We kennen Saskia Noort allemaal als Nederlands meest succesvolle thrillerschrijfster, maar in haar voorlaatste boek Huidpijn liet zij zich al van een andere kant zien en het dit jaar verschenen Stromboli is zelfs omschreven als de eerste #MeToo roman.”

Volgens Nijenhuis is Noort behalve de koningin van de spanning ook een buitengewoon bij de maatschappij betrokken vrouw. “We verheugen ons op haar waarnemingen.”

Noorts wekelijkse column maakt deel uit van de (zoveelste,TPO) vernieuwing van de weekendedities van het AD, die twee nieuwe bijlages krijgen: Z en Zo. (lol, TPO.)

Anp/TPO

Tags:
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace