Opinie

Burger loopt steeds groter risico slachtoffer te worden van drugscriminaliteit in gaaf land Nederland

17-10-2018 10:14

Burgers die in Zeeland of Brabant wonen lopen steeds groter risico op een dag samen met huis en gezin te worden opgeblazen, om te komen in een uitslaande brand, te worden vergiftigd of betrokken te raken bij een schietpartij dankzij criminelen die midden in keurige woonwijken ongestoord complete laboratoria voor synthetische drugs runnen. Volgens de coördinator van de politie-afdeling synthetische drugs in regio Zeeland-West Brabant is het risico voor burgers om slachtoffer te worden “eerder een dichter-bij-mijn-bed-show dan een verder-van-mijn-bed-show”. Dit meldt de Nederlandse kwaliteitscourant Telegraaf.

De drugscriminaliteit in narcostaat Nederland, en dan met namen in de zuidelijke provincies, is inmiddels zo’n groot probleem dat de noodklok wordt geluid. De schaalvergroting (zeg maar de Colombia’isering van Nederland) van synthetische drugsproductie is zo groot dat alleen al in 2017 tenminste tegen de 19 miljard euro werd omgezet.

Volgens de meeste politici en main stream media echter gaat het juist fantastisch in Nederland waar ‘de criminaliteit daalt’ en ‘de cellen leegstaan’. Politiekorpsen klagen echter steen en been over de enorme tekorten en de ronduit belabberde organisatie waardoor de georganiseerde misdaad überhaupt niet is te bestrijden, laat staan dat het Openbaar Ministerie er nog aan toe komt om drugscriminelen te berechten.

Gelukkig heeft het OM wel de handen vol aan het berechten van andere ‘criminelen’ zoals de blokkeerfriezen die zich zomaar hebben verzet tegen een groepje anti-Zwarte Piet-activisten, iets wat natuurlijk vele malen crimineler is dan het produceren van synthetische drugs in een woonwijk, en ook veel gevaarlijker. Zo raakten enkele anti-Zwarte Piet-activisten best wel getraumatiseerd enzo.

Ondanks het welig laten tieren van georganiseerde misdaad in Nederland ‘waar de criminaliteit daalt’ is de Nederlandse politie wel goed bezig met inclusiviteit uitdragen en het politiek-correct consequent goedpraten van burgers niet kunnen beschermen. Zo bezoekt de Nederlandse politietop elk jaar trouw vele iftars, is het dragen van een hoofddoekje bij de politie nog altijd een optie en trekken politiekorpsen als het moet alles uit de kast om burgers die kwetsende Facebook-comments plaatsen of iets negatiefs zeggen over Sylvana Simons op te sporen en keihard aan te pakken.

Ook het doen van aangifte tegen Geert Wilders is meestal geen enkel probleem bij de politie.

Het wachten is nu op de eerstvolgende ‘veiligheidsmonitor’ waaruit zal blijken dat ‘Nederlanders zich steeds veiliger voelen’ en natuurlijk de statistieken waaruit blijkt dat er weer ‘minder misdrijven zijn geregistreerd’ zodat de gelijkgeschakelde main stream media ‘misdaad weer gedaald in Nederland’ als kop op hun voorpagina’s kunnen zetten.

Wij zijn nu even veilig pinnen. Daarna auto parkeren.