Doneer aan TPO
 

Horecabaas verbiedt kinderen in zijn zaak, houdt rug recht in dram-ophef

'Ik mik op een ouder publiek en die brengen mij veel meer op dan die kinderen'

Door: , 14:56, 18 oktober 2018

'Ik mik op een ouder publiek en die brengen mij veel meer op dan die kinderen'

De Belgische Brasserie Sir Charles in Nieuwpoort is dé plek waar u ongestoord wat kunt eten, drinken en praten. Kinderen zijn er namelijk niet welkom, schrijft HLN. Eigenaar Noël Brossé legt uit:

Vroeger waren kinderen braaf. Gingen ze mee op restaurant, hadden ze een kleurboek mee en moesten ze stil zijn omdat de grote mensen aan het praten waren. Elke dag werd ik 2 tot 3 keer uitgescholden omdat ik vriendelijk vroeg om niet meer met vuile schoenen op mijn stoelen te springen of met messen in de kussens te snijden. Al vier keer kwam er zelfs agressie aan te pas omdat ik vroeg of de kinderen hun manieren wilden houden. Bovendien maken kinderen het zo luidruchtig dat al mijn andere klanten gewoon weglopen. Ik mik op een ouder publiek en die brengen mij veel meer op dan die kinderen.

Klare taal, rationele argumenten en hee, vrij land, ondernemers bepalen zelf wie zij wel en niet toelaten in hun zaak. Uiteraard heeft deze ondernemer van de immer rustige -want kindvrije- Brasserie Sir Charles nu wel horden boze moekes via Facebook op zijn dak, die vinden dat hun engeltjes altijd overal welkom behoren te zijn. Maar Brossé trekt zich daar niets van aan en hangt binnenkort meer bordjes op om duidelijk te maken: adults only.

 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace