Media & TV

Bewijs: zó succesvol is Jan Dijkgraaf op TPO

26-10-2018 13:40

Feit: Jan Dijkgraaf is met zijn dagelijkse Briefje van Jan met afstand één van de best scorende TPO-auteurs. De maandelijkse top 10 van meest gelezen TPO-topics wordt niet zelden gedomineerd door de Briefjes van Jan.

Feit: Jan Dijkgraaf heeft nog geen dag een column gemist.

Feit: Jan Dijkgraaf plaatst elke ochtend vroeg de allereerste bijdrage op TPO.

Feit: Het dagelijkse Briefje van Jan is doorgaans de meest geretweete tweet van TPO.

Feit: Jan Dijkgraaf heeft hiermee een uniek, exclusief podium voor zichzelf gebouwd, verkregen door noeste arbeid, talent, kunde en veel zitvlees.

Feit: Jan Dijkgraaf verdient serieus geld met zijn eigen unieke podium, onder andere door affiliate links. TPO staat hier volledig achter: wij krijgen de unieke dagelijkse content van Jan Dijkgraaf, Jan Dijkgraaf mag het unieke podium van TPO naar eigen goeddunken gebruiken om winst binnen te harken. Win-win.

Feit: Ook het Jan Dijkgraaf-initiatief The Post Offline is een succes. U kunt uw lidmaatschap hier verlengen.

Feit: Jan Dijkgraaf bewijst dat affiliate marketing een serieus businessmodel is, ook voor eenpitters en zzp’ers, als je maar met iets unieks komt en bereid bent daar veel tijd in te investeren.

Feit: U doneert graag en gul aan Jan Dijkgraaf. Zie de screenshots hieronder van een (kleine) maand donaties aan Jan Dijkgraaf. Dit gaat zo al maanden, elke maand. Waarvoor hulde!

Feit: Zelf betalen voor jouw favoriete unieke content, online journalistiek van jouw keuze, is bewezen een succesvol businessmodel. Mogelijk is Jan Dijkgraaf één van de eerste serieuze publicisten in Nederland die zoveel geld weet te verdienen met dit nieuwe businessmodel. Jan Dijkgraaf lijkt daarmee trendsetter te zijn.

Feit: Als jij talent hebt hoef je echt geen Jan Dijkgraaf te heten om ook online succesvol te worden en geheel vrij van redactievloeren of andere 9-5 culturen toch je geld te verdienen. Iedereen kan het. Zolang je maar een goed idee hebt en voldoende stalen ballen om het te proberen. Probeer het vandaag nog, wordt ook een Jan Dijkgraaf. Talent en doorzettingsvermogen wordt altijd beloond.

Feit: Hans Laroes is een rancuneuze Twitter-stalkende lasteraar die nepnieuws verspreidt.

Feit: Ook u kunt nu hier doneren voor Jan Dijkgraaf. Hier kunt u doneren voor TPO. Hier kunt u lid worden van The Post Offline.