Doneer aan TPO
 

Vrouw loopt Chinese school in, steekt kinderen neer, 14 kleuters gewond

Motief van de messentrekkende Chinese niet duidelijk

Door: , 10:20, 26 oktober 2018

Motief van de messentrekkende Chinese niet duidelijk

Een vrouw heeft in een kleuterschool in de Chinese stad Chongqing meerdere kinderen neergestoken. Volgens de politie in Chongqing zijn veertien kinderen gewond geraakt door de aanval, zo meldt de Chinese televisiezender CGTN. Het is nog onduidelijk hoe de kinderen eraan toe zijn.

De vrouw zou de kleuterschool in de stad in het midden van China zijn binnengelopen. Daar begon ze op de kinderen in te steken. Ze werd overmeesterd door medewerkers en beveiligers. De politie heeft de 39-jarige vrouw inmiddels gearresteerd. Het is onbekend wat haar motief is.

(ANP)

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace