Doneer aan TPO
 

Curators failliet Slotervaartziekenhuis spreken met drie overnamekandidaten

Woordvoerder: 'het is nog veel te vroeg om de vlag uit te hangen'

Door: , 11:37, 30 oktober 2018

Woordvoerder: 'het is nog veel te vroeg om de vlag uit te hangen'

De curators die het faillissement van MC Slotervaart afwikkelen, zijn in gesprek met tenminste drie mogelijke overnamekandidaten, meldt Het Parool.

Volgens een woordvoerder van MC Slotervaart is het nog te vroeg om de vlag uit te hangen. “Het is een complexe organisatie en we zitten in een oud gebouw waar veel aan moet gebeuren. Een overnamekandidaat moet heel veel geld kunnen investeren.”

Mogelijk melden zich nog nieuwe partijen die een complete of een gedeeltelijke doorstart willen maken, al dan niet alleen met bepaalde specialismen.

Een van de gegadigden is naar eigen zeggen zorgondernemer Sinan Belhawi. Hij beweert grote kapitaalkrachtige investeerders achter zich te hebben. Stel dat er een serieuze kandidaat uit naar voren komt, dan is MC Slotervaart nog niet meteen gered, stelt een or-lid. Verzekeraar Zilveren Kruis moet er ook nog mee instemmen en de zorg vergoeden.

(ANP)

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties