Marketing

Bijna nieuwe Macbooks. Anatomisch correcte mensenhaai en laadkabels. Yups, bij dealert.nl!

05-11-2018 17:50

Dealert, heeft weer nieuwe voorraad goodies! Dealert.nl is een online winkel maar dan anders. Want deze site dumpt slechts een paar producten per week. Maar die producten kopen ze vooraf met vrachtwagenladingen vol in, zodat dat ze extreme volumekortingen kunnen bedingen die ze vervolgens doorberekenen aan jou.

Handig om te weten. De hieronder genoemde deals zijn soms dieplinks! Vanwege rare afspraken met A-merken en leveranciers mogen producten niet lang op de Dealert.nl-voorpagina staan. Soms verdwijnen de producten binnen een paar uur alweer van de site. Snel handelen dus!

NU live! een 21″ superplatte iMac voor 674,79 euro

Refurbished mid 2014 iMacs! Dus ze zijn razendsnel en zo goed als nieuw. Je krijgt standaard 12 maanden consumentengarantie! Nadeel? Zelf even voor paar tientjes een toetsenbord of muis kopen want die zitten er dus niet bij. Deal is hierrrr te vinden!

Check deze FlowCharge 1 meter lange LED laadkabel. Nu 9,95 euro! Levertijd over een dikke week na afloop van de deal. Allerhande kleuren en versies voor elke smartphone!

XL Letter Lichtbox met remote voor 14,96 ipv 34,95 euro!
Echt een dikke prijsdoorbraak! Een grote letterbox met alle kleuren van de regenboog waar je zelf je boodschap op plaatst. Handig voor je instructies tijdens de feestdagen Maar ook zeer gezellig als het geen feest is want je plaatst je eigen zinvolle quote natuurlijk. Op batterijen of usb-voeding, automatische uitschakeling en veel kleurtjes dankzij de afstandsbediening. Deal loopt NU! hier.

Grote, anatomisch correcte haai voor maar € 39,95

Officieel is deze haai lesmateriaal voor scholen en universiteiten. Maar eigenlijk is het meer veel meer een uniek cadeau voor wie alles al heeft, behalve dan een anatomisch correcte haai. Unieke eyecatcher voor in elk modern interieur of lekker item voor in de mancave.