Marketing

TPO Zwarte Vrijdag op donderdag: geef uw geld vandaag hier uit!

16-11-2018 11:02

Black Friday, je weet wel, zo’n dag waarop alle winkeliers hun jaarrestanten in de koopjesbak pleuren en jij  dan met alle andere hebberige consumenten ruzie moet gaan staan maken om drie Florijnen minder te mogen betalen voor een vale spijkerbroek.

Doen wij van TPO niet aan natuurlijk. Want TPO-bezoekers zijn helemaal geen hebberige consumenten maar Online Product Experts, Online Influentials, Draagkrachtige Opwaartsmobielen, Hoger Segment Middenklasse en natuurlijk Kritische Consumenten Met Online Koopervaring.

En die houden niet van vrijdagen. Laat staan zwarte vrijdagen. Vrijdagen zijn voor ambtenaren en babyboomers. Nee, TPO’ers kopen hun aanbiedingen op elke dag van de week. Online. En wel nu!

Jij gaat vandaag kopen:

– Deze ultra-boreale HP Omen X 17-ap030nd laptop. Dit is een ding om mee te gamen, en meer, en zo fantastisch dat als je hem niet koopt de rest van je leven in principe volstrekt waardeloos is. Koop ‘m anders voor een vriend.

– Deze JVC beamer, de one and only DLA-X7900 (wie heeft er niet van gehoord?). Om je games mee te beamen in ultra HD op de vloer van je slaapkamer. Of om voetbalwedstrijden op een kerktoren te beamen, zodat ook de rest van de provincie gratis live kan meekijken. Of gewoon om snoeiharde porno mee te beamen op een openbaar gebouw naar voorkeur, gewoon om te trollen.

– Een Apple Macbook Pro, in diverse afmetingen en specificaties. Wat? Hebbu nog geen Apple Macbook pro? HAHAHAHAHAHA! Prutser!

– Deze Miele TMV 843 WP wasdroger. Kan was drogen. Of euro’s, nadat je die hebt witgewassen in deze Siemens WU14Q440NL wasmachine. Let op: Miele wasdrogers zijn niet geschikt om (kleine) huisdieren of kinderen in te drogen. Ook serviesgoed drogen is geen optie. We zeggen het er maar even bij. Verder kan ‘ie echt alles, op drooggebied.

Apple iMac 27″ MNE92N/A 3,4 GHz 5K. Commentaar overbodig. Wat? Hebbu nog geen Apple iMac 27″ MNE92N/A 3,4 GHz 5K? HAHAHAHAHAHA! Prutser!

– Een drone, de DJI Mavic PRO Platinum Fly More Combo. Wat heel leuk is, is dat je hiermee luchtopnames kunt maken en die kun je dan daarna weer op de wolken beamen met je zojuist gekochte JVC DLA-X7900 beamer. Luchtopnames op wolken beamen! Snap je wel? Lucht –> Wolken! HAHAHA…hum.

– En natuurlijk een stofzuiger, want je zuigt. En je houdt van zuigen. Wat dat betreft bén je gewoon TPO. Koop deze, persoonlijke TPO-topip: Dyson V8 Fluffy+. Mooi. Strak. Degelijk. Design. Power. Zuigt als het moet ook je hardhouten vloer compleet op en in de turbostand is ‘ie (in theorie) ook te gebruiken om kiezen te trekken, armen te amputeren of een volgeladen caravan achter je auto mee te trekken. In theorie, dus gaarne niet in praktijk brengen, want het is een stofzuiger, het woord ‘stof’ geeft het ook wel een béetje weg vindt u zelf ook niet?

Nog niet overtuigd om NU te gaan kopen? Vreemd. Normaal zijn we altijd heel overtuigend. Misschien bovenstaande kwaliteitscopy nogmaals lezen? Of weet je wat? Zoek het gewoon lekker zelf uit, en koop lekker à la carte, vinden wij ook prima.

Maar zeg niet dat wij geen geweldige aanbevelingen hebben gedaan!

En dan nu wat plaatjes, om op te klikken: