Marketing

U zond in: ‘Help! Ik kan niet meer reageren op TPO! Mijn leven is nu zinloos!’

25-11-2018 12:26

“Hallo TPO,

Volgens mij hebben jullie een bug. Telkens als ik op ‘Toon / Verberg reacties’ klik om te kunnen reageren krijg ik een ‘SOON: TPO +’ pagina te zien! Maar ik kan nog steeds nergens reageren!

Wat moet ik nu met mijn leven?

Zonder reaguurders is TPO gedoemd te mislukken!!!1!1!!!

Groetjes,

Diverse gefrustreerde reaguurders de afgelopen dagen.”

 

Lieve gefrustreerde reaguurders,

Geen zorgen. Er kan vanaf vandaag weer worden gereaguurd. En dat ook nog eens zonder dat je Facebook of Disqus nodig hebt. Gewoon old school direct reaguren, desgewenst onder laf anoniem accountje, precies zoals jullie altijd wilden.

Dit gaat dan wel wat kosten, want voor wat hoort wat, voor niets gaat de zon op, welkom op de vrije markt, we zijn Karl Marx niet, voor ons is het zeg maar een basisinkomen, etc. etc. etc.

Maar het is niet zo heel duur hoor: voor slechts 3,75 euro per maand (en dat is dus inclusief 21% btw!) kun je voortaan onbeperkt en overal op TPO reaguren, direct en rechtstreeks, geheel vrij van Facebook-, Disqus- en overige hinderlijke reaguurbarrières.

Plus, met TPO+ krijg je ook nog een hoop andere leuke extra’s, zoals geheel vrij zijn van hinderlijke reclamebanners, trackers, popups en irritante headers.

Bovendien steun je met dat kleine, laffe, bijna niet bestaande bedragje per maand (zo weinig dat je niet eens merkt als het wordt afgeschreven) automatisch jouw eigenste TPO maarliefst een heel jaar lang. En dan zwijgen we nog over de vele extra’s, zoals exclusieve content van exclusieve auteurs, die er de komende maanden bij zullen komen.

Wat wil je nog meer eigenlijk? En reaguren, en TPO steunen, en genieten van alle extra’s, wat een paradijs!

Nu doen: klik hier om naar de TPO+ abonnementspagina te gaan, zodat je straks lekker kunt gaan reaguren.

Groetjes,

De TPO+commissie.