Doneer aan TPO
 

Lichaam slechtziende rolstoeler gevonden in haven Yerseke

Geen aanwijzingen voor een misdrijf

Door: , 20:47, 02 december 2018

Geen aanwijzingen voor een misdrijf

Het lichaam van een 53-jarige slechtziende man die in een rolstoel zat, is deze middag gevonden in de haven bij de Meerpaalweg in het Zeeuwse Yerseke. De man werd sinds gisteren al vermist. Toen gisteravond in het water een rolstoelkussen werd gevonden, besloot de politie daar naar de man te gaan zoeken met sonarapparatuur.

Tot laat in de avond werd er tevergeefs gedregd. Deze morgen werd de zoektocht voortgezet door de landelijke eenheid van de politie, zo laat de politie zelf weten. Ook vandaag werd er daarbij sonarapparatuur ingezet.

Er wordt onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak, er zijn mensen verhoord en er is een forensisch sporenonderzoek ingesteld. Op dit moment zijn er volgens de politie echter geen aanwijzingen voor een misdrijf.

(TPO/ANP)>

Tags: ,
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace