Doneer aan TPO
 

Luisteren – Philip Freriks hoort live op Radio 1 dat hij zijn wekelijkse column kwijtraakt

Vergissing leidt tot pijnlijkste radio ooit

Door: , 12:37, 02 december 2018

Vergissing leidt tot pijnlijkste radio ooit

Philip Freriks heeft tijdens het Radio 1-programma OVT live te horen gekregen dat zijn wekelijkse column wordt stopgezet. Er was sprake van een vergissing: de vaste presentatoren dachten dat Freriks al op de hoogte was en bovendien zelf wilde stoppen. ”Philip, de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we tot onze grote spijt, tot ons groot leedwezen, afscheid van je gaan nemen als columnist, omdat je carrière zo’n ontzettend hoge vlucht heeft genomen in de finale van je bestaan”, zei presentator Jos Palm. Freriks reageerde verrast. ”Nou ja, ik verbaas me er een beetje over dat dit mij nu hier rechtstreeks in de uitzending wordt meegedeeld. Maar het zij zo, dank je wel.”

Palm bood daarop zijn excuses aan voor het ”misverstand”. Freriks reageerde nog met een gepikeerd ”Ja, nou ja, oke”, waarna hij de studio lijkt te verlaten.

Medepresentator Laura Sterk zei vervolgens dat ze het ”straks even moeten uitpraten”, en dat ze dacht dat Freriks zelf wilde stoppen.

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace