Business

Koekenpan voor in de oven, 5-persoons pizzamaker en leren bbq schort: bij Dealert, je weet toch?

11-12-2018 20:01

Ken je Dealert.nl nog niet? Heb je onder een steen geleefd, ofzo? Op deze site speur je dagelijks naar de meest bizarre deals op de meest uiteenlopende producten. Als je het slim aanpakt, kan je zo tientallen tot wel honderden euro’s besparen. Daar is wel een flinke lading geduld en snelheid voor nodig, want voor je het weet zijn die gouden deals alweer van de site afgehaald. Op is ook echt op. Jammer hè?

Nu op dealert.nl! Brabantia Koekenpan voor in de oven voor €20

Een goede, degelijke pan is nooit weg, toch? Deze pan heeft een gepatenteerde Tritanium anti-aanbakcoating en hij is ook nog geschikt voor in de oven. Normaal betaal je €49 voor een pan van deze kwaliteit. Enige nadeel: op de onderkant van de pan zit een oude actiecode die niet meer werkt. En om het helemaal erg te maken is die actie ook nog in het Frans. De deal vind je hierrr.

Weer gourmetten met de schoonfamilie deze kerst? Doe eens origineel! Ga zelf pizza’s bakken met deze Molina Pizzamaker voor 5 personen. Ja, nu zal je denken ‘die ongein heb ik ook wel eens op Tell Sell gezien’. Maar die pizza-makers waren niet zo goedkoop! Nu voor €39!

Starlyf Fast Heater Zwart voor €16,98 i.p.v. €44,95Lekker vette korting binnenslepen! Met deze handige heater heb jij het niet meer koud deze winter. Je plugt hem gewoon, hopsakee, in het stopcontact en klaar! Kan dus overal mee naartoe. Dankzij z’n geringe formaat ideaal voor je piepkleine schuurtje of studentenkamer. De deal loopt NU hier!

Volledig lederen bbq/kook-schort voor maar €24,95 i.p.v. €159,95

Laat aan iedereen zien wie de baas is in de keuken of achter de grill met dit volledig lederen schort. Handgemaakt, dus ieder schort is weer uniek. Zelfs al ben je geen professionele chef, met dit schort kun je in ieder geval doen alsof. Met deze bizarre deal bespaar je ook nog eens een lekker bedrag van €135! Check de deal hierrr.

Tot slot, wijzen we je nog even op deze programmeerbare robot met personality .