Media & TV

Leuk, origineel en creatief zoals het alleen in Nederland kan: BN’ers met een ‘foute kersttrui’

14-12-2018 12:00

Kun je deugen deug dan mee!

Gerard Ekdom, André van Duin, Sophie Hilbrand, Alex Klaasen en Kim Kötter hebben vrijdag een goed excuus om hun foutste kersttrui uit de mottenballen te halen. De BN’ers ondersteunen de Foute Kersttruiendag van Save the Children.

Gerard, André, Sophie en co trekken hun kersttrui aan en roepen hun fans op hetzelfde te doen. Save the Children hoopt dat heel Nederland vrijdag in een foute kersttrui in actie komt voor het goede doel.

Acteur Eric Bouwman rijdt het hele land door met zijn ‘kerstauto’ en bezoekt mensen die statiegeld verzamelen en doneren, cupcakes verkopen of een andere gekke actie bedenken in kerstkleding. (Dit hebben wij niet verzonnen, echt niet, red.)

Save the Children heeft vrijdag 14 december uitgeroepen tot de Foute Kersttruiendag. Het goede doel vraagt voor het derde jaar op rij mensen om acties op te zetten en geld te doneren aan kinderen in nood. Op de site van Save the Children kunnen geïnteresseerden zich aanmelden, geld doneren en een gratis ‘inspiratiepakket’ aanvragen.

Anp