Marketing

Mannen dragen tegenwoordig ook gewoon sexy lingerie

21-12-2018 20:01

De wereld wordt steeds gelijker, en dus gaan mannen en vrouwen ook steeds meer op elkaar lijken. Maar in de praktijk heeft dit vaak te maken met vrouwen die meer participeren in activiteiten die voorheen door mannen werden gedomineerd. Vrouwen worden soldaat, politie agent of computerprogrammeur en dragen als ze dat willen een comfortabele ruim zittende broek met capuchontrui. Toch zie je ook steeds vaker een beweging de andere kant op. Mannen worden feminist, mannen worden vaker verpleger, mannen werken vaker in de kinderopvang en mannen dragen tegenwoordig dus ook gewoon sexy lingerie. Mannen die lingerie dragen zijn ook vaak erg tevreden met hun setjes:

”Erg sexy. Mijn vriendin vindt me onweerstaanbaar in mijn matchende lingerie-set.”

”De stofjes zijn zo zacht en sensueel. Ik zou er de hele nacht in kunnen slapen als ze niet zo sexy waren.”

Lingerie voor mannen bestaat al langer, maar heden ten dage begint het steeds meer geaccepteerd te worden. Van oudsher is men gewend dat alleen vrouwen zich uitsloven in de badkamer en er op en top uitzien terwijl voor mannen een frisse douche volstaat. Maar wie zegt dat de vrouw van nu niet ook wil kunnen genieten van een mannenlichaam, gecomplementeerd met prachtige en uitdagende lingerie. Het vrouwelijk oog wil ook wat.

Een boxer van kant, of juist van latex met een sensuele sleeve voor het mannelijk lid of wat dacht u van een push-up string die het zaakje even in de schijnwerpers zet. Alles is mogelijk en het is hoog tijd dat ook de vrouw haar ogen de kost kan geven. De man mag zich eindelijk ook uitsloven en komt niet langer weg met een vlugge kam door het haar halen. Werk uw lichaamsbeharing bij, ga naar de sportschool, doe een lekker luchtje op en maak het geheel af met prachtige sexy lingerie voor mannen. U zult nooit meer anders willen.