Marketing

Iemand een abonnement op TPO+ cadeau doen is dé kerstgedachte van 2018

24-12-2018 17:01

Twee TPO+-abonnee's vieren hun door TPO+ verrijkte prachtige leven.

TPO+ is meer dan een website, een medium, een beweging, een abonnement. TPO+ is een gevoel, en dat gevoel wil jij delen.

Met die aardige oom die elk jaar weer, als enige van de hele familie, wél ware en realistische dingen hardop durft te zeggen.

Met je Grote Liefde (die GroenLinks stemt, dat kan ze ook niet helpen, zijn hormonen).

Met je geheime vreemdgaanliefde (had die ene maar geen GroenLinks moeten stemmen).

Met de redactie van de schoolkrant (gratis tip: tpo.nl als startpagina instellen op alle computers, ook leuk voor iedereen die bij middelgrote bedrijven in de ICT werkt).

Met iedereen die een abonnement heeft op Trouw, OneWorld, De Correspondent, NRC, Volkskrant of Parool.

Met al je gezellige collegaatjes waarmee je dat toch al zo saamhorige gevoel van systeemplafond en automaatkoffie deelt.

Met je moeder, die merkt het toch niet als jij haar account gebruikt.

Met de dominee, want dominees houden wel van een stukje kwaliteitsrealisme (zij wél).

Met je familie tijdens het kerstdiner zodat ze eindelijk die aardige oom die elk jaar weer als enige van de hele familie wél ware en realistische dingen hardop durft te zeggen ook eens leren begrijpen, waarderen, accepteren, respecteren en tolereren, verschillig als ze zijn.

Of geef TPO+ gewoon lekker aan jezelf cadeau. Zelfmedelijden tijdens de eenzame donkere dagen is tenslotte ook medelijden.

TPO+ is de bikinidraagster in burkiniland. De Baby It’s Cold Outside neuriër op de Joop-redactie. De pussygrabber te midden van mannen met knotjes. De SBS-kijker onder de VPRO Gids-abonnee’s. De Esther van Fenema onder het IDFA-publiek. De podcaster onder de 3FM-ziekenhuisradioluisteraars. Het Geenstijl Premium-lid onder de TPO-lezers.

TPO+ cadeau doen tijdens de kerstdagen is waarschijnlijk je enige redding van ‘ironische’ kersttruiendragers, Allerhande-kerstreceptenkokers, NPO-gezelligheid, je minderjarige nichtje die met gemak voor 22, 23 door kan en de Top 2000 die wordt meegezongen door de hele familie (behalve door die ene aardige realistische oom die ware dingen zegt).

Wie vandaag nog een TPO+-abonnement cadeau doet (aan een VICE-lezer, het is toch kerst) biedt als het ware alsnog een plekje in de herberg aan Jozef en Maria waardoor kerst vieren met terugwerkende kracht straks niet langer noodzakelijk is.

TPO+, hét kerstcadeau van 2018: gewoon nu hier klikken.