Media & TV

Schokkend: meeste MSM verzwijgen islamitisch karakter verspreiders anti-homo-folders Amsterdam

04-01-2019 17:09

Wellicht had u dit al meegekregen: drie ‘mannen’ uit Amsterdam zijn veroordeeld tot een geldboete om ze haatzaaiende anti-homo-folders door brievenbussen hebben geduwd. So far so good, maar: wat voor ‘mannen’ zijn dit dan precies?

NOS? *tumbleweeds*

AT5? *krekels*

Parool? *stilte*

Gewoon ‘mannen’? Willekeurige ‘mannen’ die, zonder echt specifieke redenen, besloten om maar eens wat homohaat van deur tot de te verspreiden? Serieus?

Nouja, zal toch haast wel dan, want NOS enzo, allemaal ‘betrouwbare’ ‘kwaliteitsjournalistiek’, je mag er van uitgaan dat die alle feiten netjes op een rijtje hebben. ‘Verslaggeving’ heet dat ook wel eens met een moeilijk woord.

Maar wat blijkt? Er zit natuurlijk gewoon weer een aap in die mouw! (En wat voor aap…) Want bij het wél volledige en wél journalistieke RTL Nieuws lezen we de volgende passage:

“De verdachten handelden vanuit hun islamitische geloofsovertuiging en hadden geen spijt van hun beweringen, bleek eerder op de zitting. Volgens hun was de folder niet bedoeld om te kwetsen maar wilden ze opkomen voor hun geloof.”

Oooooooooooh! Het waren islamitische mannen! Zeg dat dan! Dat verklaart een hoop, nietwaar. Er is tenslotte helemaal niemand op de wijde wereld die denkt dat ‘islam’ en ‘homoseksualiteit’ vreedzaam en tolerant hand in hand samen door het leven gaan ofzo.

Meer dan pikant detail: ANP noemde in de initiële berichtgeving ook direct de islamitische achtergrond. Dus de smoes ‘is copy-paste van ANP’ werkt deze keer niet. (Okee, RTL Nieuws heeft het wel gewoon copy-paste van ANP, dat dan weer wel.)

Anyway we zijn nu dus weer helemaal bij en hebben nu een volledig beeld van de werkelijkheid, precies waar we recht op hebben. Was dat nou zo moeilijk? Stelletje politiek-correcte, hypocriete, desinformerende, politiek links-ideologische staatspropagandisten.