Opinie

Duitse inlichtingendienst gaat AfD onderzoeken, AfD mogelijk permanent onder toezicht

15-01-2019 19:25

Wir schaffen das.

Na de recente (waarschijnlijke) aanslag op een AfD-politicus (‘duwen’ en ‘elleboogstoot’ volgens de NOS) is de rechts-realistische AfD kennelijk nog lang niet effectief genoeg gedemoniseerd. De AfD-politicus overleefde zijn (waarschijnlijke) aanslag immers, dus de aanhoudende demonisering door Duitse politici en main stream media kan nog flink worden opgevoerd. Althans, de Duitse inlichtingendienst wil nu de AfD gaan ‘onderzoeken’ in hoeverre ‘de AfD rechts-extreme ambities heeft’, aldus de Duitse inlichtingendienst via het Nederlandse main stream staatsmedium NOS (bekend van ‘duwen’ en ‘elleboogstootjes’ als het gaat om een waarschijnlijke aanslag op een AfD-politicus).

Oftewel: de AfD is nog lang niet voldoende op één lijn gezet met Hitler en neo-nazi’s en de Duitse burger is via de Duitse msm-Lügenpresse nog niet voldoende gebrainwasht dat ‘extreem-rechts’ hetzelfde is als ‘nazi’, dus ‘FOUT’, en dat alle andere partijen (vooral de linkse partijen) ‘GOED’ zijn.

Als het even meezit kan de AfD straks ‘onder permanent toezicht’ worden geplaatst, wat uiteraard de beste opmaat is naar een totaalverbod. En iedereen weet dat het verbieden van partijen (dus meningen van miljoenen Duitsers) de allerbeste manier is om je ‘democratie te beschermen’ om zo de huidige veenbrand in failed state EU te blussen. Dat heeft het verleden, zeker het Duitse verleden, ook al vaak genoeg aangetoond.

(Hoe spel je ‘Gele Hesjes’ in het Duits?)

Een overheid die door burgers gekozen politici bespioneert wegens het hebben van de verkeerde ideologie: nee, je kunt nou niet bepaald zeggen dat de Duitsers heel veel hebben geleerd van zowel de nazi-periode als van de DDR-periode.

Maar begrijpelijk verder, om vrij verkozen volksvertegenwoordigers zoveel mogelijk verdacht te maken en zo hard mogelijk op te jagen als ware het zware criminelen (voor het aanpakken van echte zware criminelen is overigens geen capaciteit meer, het is of het één of het ander). Je moet tenslotte niet willen dat in een echt vrije en open democratie de kiezer gewoon kan kiezen wat er valt te kiezen. Straks gaat die burger nog op de verkéérde politicus stemmen, en dat is helemaal niet de bedoeling van de ‘democratie’. Voor je het weet willen ze ook nog een referendum!

Uiteraard worden ook partijen als Die Linke en de Die Grünen scherp in de gaten gehouden door de inlichtingendiensten want in een serieuze vrije democratie kun je natuurlijk geen onderscheid gaan maken tussen extreem-links en extreem-rechts zoals in een serieuze vrije democratie de media altijd enorm objectief met dit soort zaken omgaan.

Wij wensen alle AfD-politici veel moed, wijsheid en bescherming toe tijdens het toekomstige parkeren op Mediaparken. En pas op voor ‘ellebogen’ en ‘duwtjes’.