Doneer aan TPO
 

Onderzoek naar mogelijke ontvoering bij residentie Koeweit in Wassenaar

'Het gaat niet om de zoon van de ambassadeur'

Door: , 22:30, 17 januari 2019

'Het gaat niet om de zoon van de ambassadeur'

De politie is deze avond een groot onderzoek gestart naar een mogelijke ontvoering bij een residentie van Koeweit in Wassenaar, meldt Regio15. De ontvoering heeft plaatsgevonden bij de residentie van de ambassadeur van Koeweit. Volgens de eerste berichten zou het gaan om de zoon van de ambassadeur, maar de politie zou nu tegenover Regio15 hebben aangegeven dat dat niet het geval is.

Onder andere agenten en hondengeleiders kwamen op de locatie ter plaatse. Speciale politie van de dienst Bewaken en Beveiligen waren ook ter plaatse, aldus Regio15.nl. In een naastgelegen sloot werden diverse kledingstukken van de ontvoerde man aangetroffen. De kleding van de ontvoerde man zou zijn uitgetrokken. Wat zich precies heeft afgespeeld is nog niet volledig duidelijk.

De man is in de residentie opgewarmd en vervolgens met dekens om zich heen in een politiewagen naar het politiebureau vervoerd. Hij heeft aangifte gedaan van ontvoering.

(TPO/ANP)

 
 
 
 

Steun direct Gyurka Jansen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace