Media & TV

Dit is waarom u vandaag nog een abonnement op TPO+ neemt

19-01-2019 15:46

Een blije dropshipper.

In het meest recente artikel van onze TPO-topauteur Hans van Willigenburg (die heeft tenminste écht verstand van media) leest u onder andere het volgende (zeer korte bloemlezing want het artikel zelf, alleen te lezen met TPO+-abonnement, is natuurlijk veel uitgebreider):

“Het ontbrak er nog aan dat Eva zelf een container met spuitjes liet aanrukken om al die mispunten die ‘Leave’ hadden gestemd voorgoed naar de andere wereld te helpen. En alsof het er allemaal nog niet dik genoeg op lag, meende Buma – die als CDA-er alles weet van het subsidiëren van boeren – dat de redactie van Jinek prima werk had verricht.

Bij DWDD, die andere dependance van de NPO-kerk, citeerde Matthijs van Nieuwkerk eerder deze week met enthousiasme een column van Volkskrant-scribent Bert Wagendorp, die als strekking had dat al dat onooglijke geharrewar rond Westminster niets meer met democratie te maken had. Waarop de jongste blaag aan tafel, Sywert van Lienden, helemaal uit het niets, hoera, een dissident geluid ten gehore bracht (voor het laatst?).

Het valt op dat je de andere kant van het verhaal bij de NPO en de zogenaamde ‘kwaliteitsmedia’ helemaal nergens tegenkomt.”

Ziet u wel? Kwaliteitsinhoud die er gewoon om schreeuwt te worden gelezen.

En dan heeft Hans van Willigenburg ons ook nog eens beloofd om zo vaak mogelijk, als het even kan elke dag, een media/tv-recensie/artikel te schrijven, speciaal voor TPO+-abonnees.

Sowieso is een abonnement op TPO+ nemen een boreaal euro-idee. Want behalve onbeperkt toegang tot exclusieve topartikelen van Hans van Willigenburg, Jurriaan Maessen, Bert Brussen, Sietske Bergsma, elke zondag de officiële Bassiehof van Bas Paternotte, Britse nieuwsupdates van Onze Man In Londen en, in de toekomst, nog veel meer klinkende namen kun je als TPO+-abonnee ook nog eens reageren en reacties lezen, wordt de complete TPO.nl-site speciaal voor u geheel bevrijd van irritante banners, pop-ups en alle overige reclame (op een incidentele verwijzing naar een fijn boek van Bol.com na), wordt er inmiddels hard gewerkt aan een speciale TPO+-nieuwsbrief en bedenken we steeds meer nieuwe, exclusieve delicatessen voor de ware TPO+-fijnproevers.

De prijs is trouwens ook al fijn: voor slechts 40 euro bent u al een jaar lang abonnee(!). Dat is inclusief die belachelijk hoge 21% btw (belasting, wij hebben er ook niet om gevraagd) dus uiteindelijk is zo’n TPO+abonnementje maar 31 euro en 60 eurocenten waard. Gedeeld door 12 maanden: 2,63 euro per maand! U merkt niet eens dat het van uw rekening wordt afgeschreven, terwijl u er zoveel leuks voor terugkrijgt.

Waar wacht u nog op? Denkt u soms dat we voor die prijs ook nog een gratis handdoekenpakket gaan weggeven ofzo?

Oh en trouwens, u kunt een TPO+-abonnement ook aan iemand cadeau doen. Dat is behalve een fantastisch gebaar ook een ideale manier om iemand kennis te laten maken met het fantastische geluid dat TPO(+) heet. Ook leuk als massacadeau voor de hele korfbalvereniging, biljartclub, De Persgroep-redactie of plaatselijke GroenLinks-afdeling!

(In het kader van Koopt Lokale Waar wijzen wij u bij dezen heel subtiel op het bestaan van een Geenstijl-premium abonnement. Een soort GS+. Wij van TPO+ adviseren u om na het abonneren op TPO+ ook voor Geenstijl-premium te gaan zodat u echt niks meer mist.)

tpo+ plus TPO+