Doneer aan TPO
 

Kinderpardon – Vorige week uitgezet Armeens gezin wil terug naar Nederland

Advocaat begint nieuwe procedure

Door: , 12:06, 30 januari 2019
Staatssecretaris Mark Harbers van Justitie en Veiligheid (VVD) tijdens het debat over een versoepeling van het kinderpardon. ANP BART MAAT

Advocaat begint nieuwe procedure

Het gezin Grigoryan, dat vorige week maandag werd uitgezet naar Armenië, gaat er alles aan doen om terug te keren naar Nederland. Hun Nederlandse advocaat is nu druk bezig met een nieuwe procedure. Dat meldt RTL Nieuws. “Dat wij zijn uitgezet is zuur en oneerlijk. De nieuwe regels geven ook ons hoop”, vertelt vader Hovik vanuit Armenië.

Kinderpardondebat – Zowel Geert Wilders als Farid Azarkan vinden het akkoord helemaal niets

De regering besloot gisteren dat ruim zeshonderd kinderen van asielzoekers die al lange tijd in Nederland wonen, mogen blijven. Maar daarmee moet het voortaan uit zijn. Asielzoekers en hun gezinnen moeten sneller duidelijkheid krijgen om te voorkomen dat zich opnieuw ‘schrijnende gevallen’ aandienen.

“Dit akkoord is zo mooi nieuws. Ik ben zo blij met dit nieuws. En dit betekent ook hoop voor ons”, aldus Hovik Grigoryan.

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace