Opinie

Talentloze doorsnee-Hollander zonder inhoud schrijft column voor 13 in dozijn wijvenblaadje

05-02-2019 12:02

Een talentloze extreem gemiddelde doorsnee-Hollander zonder inhoud gaat maandelijks een column schrijven voor een Nederlands dertien in een dozijn wijvenblaadje. Dat onthult de talentloze extreem gemiddelde doorsnee-Hollander op Instagram, een belangrijke tool voor talentloze extreem gemiddelde doorsnee-Hollanders die echt helemaal niets kunnen en andere volstrekt inhoudsloze charlatans of oplichters met narcistische stoornis in een Volkswagenbusje. “Ik voel me ontzettend vereerd deel uit te mogen maken van zo’n fantastische club”, schrijft de influencer die twee kinderen heeft met een BN’er (wat dan ook de reden is dat ze columns gaat schrijven voor een Nederlands dertien in een dozijn wijvenblaadje, dat u niet denkt dat het om schrijftalent gaat of originele gedachten en dat soort achterhaalde dingen, want zo werkt de media al láng niet meer, laat staan dertien in een dozijn wijvenblaadjes, die haten talent en inhoud tot op het bot, want dat schrikt de doelgroep alleen maar af, in wijvenblaadjesland geldt: hoe oppervlakkiger, stompzinniger, SJW-drammender, politiek-correcter en conformistischer, hoe beter).

De columns van de 28-jarige zijn vanaf deze maand te lezen in het dertien in een dozijn wijvenblaadje. Waar ze over schrijft, mag ze zelf kiezen. (Nou laat ons raden: adverteerdersvriendelijke huidverzorgingsproducten en, uiteraard, het moederschap want column in een dertien in een dozijn wijvenblaadje?) “Denk aan duurzaamheid, mode, natuurlijke skincare, feminisme, online kritiek, lichamelijke verandering, moederschap en meer van mijn gedachtespinsels.” (Nee, dit zag niemand aankomen.)

Haar eerste hersenspinsel staat sinds dinsdag online en gaat over: haar liefde voor kleding. (Nouja! Hoe KOM je er op meid!).

De BN’er en de talentloze extreem gemiddelde doorsnee-Hollander trouwden in de zomer van 2015 en hebben samen een 3-jarige dochter en 1-jarige zoon (die heten Bobby-Jo en Mozes, wat toch wel een belangrijk detail is dachten wij zo, want bij kinderen die Bobby-Jo en Mozes heten ga je toch een béétje een beeld krijgen van de ouders, zouden wij dan zeggen, maargoed wie zijn wij, wij zijn duidelijk geen abonnee van dertien in een dozijn wijvenblaadjes, en dan drukken wij ons nog best wel mild uit, serieus, als wij dit soort ANP-berichten lezen verlangen we bijna naar een column van Asha ten Broeke, Esma Linneman of Madeleijn van den Nieuwenhuizen, zo erg is het dus, begrijpt u wel?)

Hebben wij toch nog een vraagje aan dit dertien in een dozijn wijvenblaadje: alle nieuwe columnistes zijn autochtoon en roomblank. Mag dat eigenlijk wel in 2019? Drammende ophef op Twitter, iemand?

Anp/TPO