Opinie

Universiteit Utrecht wil islamiseren, gebedsruimte met ‘aparte ingang voor mannen en vrouwen’

06-02-2019 12:59

De Universiteit Utrecht is ‘veel te wit‘ (dat is Nieuwspraak voor ‘blank’) en dat mag niet in 2019. Daarom denkt de blanke universiteit Utrecht over speciale apartheidsmaatregelen om op die manier blanken te kunnen achterstellen in het voordeel van zwarten. Dit blijkt, zo ongeveer, uit geheime documenten van de universitaire Taskforce Diversiteit (dat is Nieuwspraak voor ‘multiculturaliteit door je strot duwen’) die in handen zijn van het kwaliteitsjournalistieke dagblad De Telegraaf.

De Taskforce Ter Vermindering Van Het Aantal Blanken Op De Universiteit Utrecht is na objectief en onafhankelijk onderzoek, heel erg verrassend, tot de conclusie gekomen dat er te veel blanken op de universiteit Utrecht zitten en dat er veel te veel seculier-westerse waarden en normen voorkomen op de blanke universiteit Utrecht.

Daarom doet de Taskforce enkele suggesties om uiteindelijk tot een eindoplossing voor het blankenprobleem te kunnen komen: meer halal maaltijden in de kantine, speciale ramadan-lesroosters, een gebedsruimte met gescheiden ingang voor mannen en vrouwen (want het is de taskforce een doorn in het oog dat vrouwen op de Utrechtse universiteit zomaar als gelijke aan de man worden gezien, TFOE!) en jaarkalenders met daarop feestdagen uit andere religies en culturen.

Het is onduidelijk wat er met homoseksuelen moet gaan gebeuren in de toekomst, maar het mag voor iedereen duidelijk zijn dat die niet passen in het Diversiteitsplan aangezien alleen de seculier-liberaal westerse cultuur tolerant is voor homoseksuelen. Mogelijk dat er op de Utrechtse campus een speciale, extra hoge minaret van een studentenmoskee wordt gebouwd waar homoseksuele studenten dan vanaf kunnen worden gegooid, eventueel aangevuld met joden en tot christen bekeerde moslims.

Ook wordt nergens gesproken over wat er, buiten de campusmoskee met gescheiden ingangen voor mannen en vrouwen, verder met studentes en docentes moet gebeuren. Mogen die alleen achterin de collegezaal? Worden hoofddoekjes verplicht, in elk geval tijdens gebedsuren? Kunnen vrouwen die halalmaaltijden straks ook tegelijk met mannen nuttigen of moeten ze wachten tot ze klaar zijn? En hoe zit het eigenlijk met transgenders die nog in transitie zijn? Worden die getolereerd of alleen van een hele lage toren gegooid?

Er blijkt uit de Geheime Blankenhaat Protocollen in elk geval niet dat Joram van Klaveren (VZMH) de nieuwe rector van de Universiteit Utrecht wordt.

Pikant detail is dat dit blankenhaatprotocol mede is opgesteld door de roomblanke en hoofddoekloze Wieke Eefting (vrouw). In De Telegraaf geeft deze koningin der zelfhaat dan ook de bonusquote der bonusquoten waarmee de totale clusterfuck die SJW-diversiteitsdenken heet voorgoed en internationaal dekkend wordt samengevat:

“We hebben in het bestuursgebouw nu genderneutrale toiletten. Het blijkt dat vooral de Marokkaanse meiden dat helemaal niet zo prettig vinden. Die kunnen daar ook mannen tegenkomen. Het is heel lastig om alle groepen zich welkom te laten voelen.”

Wij van TPO (blank) resten hiermee our case.

We wensen alle aankomend eerstejaars studenten van de blanke universiteit Utrecht enorm veel academisch plezier in de toekomst en vooral heel veel sterkte, want dat zullen jullie nodig hebben, inshallah.

Update: de blanke universiteit Utrecht spint zich inmiddels een dolle in De Grote PR Paniek Waarin Vlek Op Vlek Wordt Gewreven Wie Je Wist Wat Zou Gaan Komen, dus pak de popcorn er maar vast bij.

Lees ook: Bonusquote: ‘Diversity officers zorgen juist voor minder steun aan antidiscriminatie’

Lees ook: Onderzoek bewijst: diversiteitspolizei aan universiteiten werkt niet