Doneer aan TPO
 

Beeld: Kindsoldaatjes linkse klimaatelite overtreden massaal leerplichtwet op Malieveld Den Haag

'Let vooral ook op de vele hoofddoekjes, bontkraagjes, nektasjes, de keur aan transgenders en kinderen van kleur'

Door: , 14:27, 07 februari 2019
Jongeren spijbelen om actie te voeren tegen klimaatverandering. In Belgie gingen de afgelopen tijd tienduizenden scholieren de straat op voor een reeks klimaatmarsen. Ze eisen dat hun regering meer actie onderneemt om klimaatverandering tegen te gaan. ANP REMKO DE WAAL

'Let vooral ook op de vele hoofddoekjes, bontkraagjes, nektasjes, de keur aan transgenders en kinderen van kleur'

Duizenden kinderen demonstreren donderdag op het Malieveld voor…tegen…iets met of voor het ‘milieu’ en/of ‘klimaat’ en doen alsof ze echt allemaal heel zelfbewust en zelfstandig de beslissing hebben genomen om te gaan demonstreren voor/tegen iets waar ze echt alle verstand van hebben. Uiteraard heeft dit demonstreren helemaal niets te maken met het feit dat het lekker een extra vrij dagje van school oplevert (al deze kinderen zouden ook heus wel de zaterdagse hockey en hun weekendbijbaantje aan de kant zetten voor een beter/slechter milieu/klimaat als dat zo uitkwam, maar het viel gewoon heel toevallig op donderdag). En ook heeft aanhoudende, nietsontziende ernstig indoctrinerende, haast militante, drammende linkse propaganda vanuit NOS Jeugdjournaal(!), NOS, NPO, MSM, Jesse Klaver, D66 en natuurlijk het immer waardevrije en objectieve Nederlandse onderwijs zelf, dat toch al bekend staat om de kwaliteit, waar het aanleren van foutloos schrijven, rekenen en zelfstandig kritisch maar analytisch leren denken door middel van logisch redeneren al sinds jaar en dag veel, maar dan ook echt heel veel meer prioriteit krijgen dan het door de strot duwen van links ideologische ideetjes, linkse wereldopvattingen en overig gratuit post-christelijk naar ranzige middelmaat geurende weg-met-ons deugen, wat meestal sowieso het enige talent is van de gemiddelde Nederlandse docent (anders zouden ze ook geen docent zijn geworden als ze talenten hadden, duh!).

Zoals gebruikelijk bij Nederlandse ‘jongeren’-demonstraties, en eigenlijk bij alles wat in de verste verte ook maar iets met ‘links’ heeft te maken in Nederland (van concerten via De Parade en Oerol tot aan Lowlands, Pinkpop en algemeen boe-roepen-op-het-Malieveld), al helemaal als er kinderen en/of millennials bij betrokken zijn, gaat het om een zeer multiculturele, inclusieve, intersectionele verzameling uitermate diverse groep mensen met een bonte keur aan verschillende huidskleuren, achtergronden en opleidingsniveaus. Rachid, Mohamed en Shaniqua (vmbo kader) staan gebroederlijk zij aan zij met Thijs-Klein, Paste, Sterre, Jur, Judo en Antoinette-Fleur (gymnasium) om te strijden voor/tegen een klimaat/milieu.

Let ook vooral op de vele hoofddoekjes, de bontkraagjes en nektasjes, de keur aan transgenders en de vele kinderen die gehuld in lompen en met uitgemergelde gezichtjes overduidelijk uit de onderste zelfkant-regionen van de samenleving afkomstig zijn.

Ja, deze beelden maken toch wel weer duidelijk dat voor/tegen het klimaat/milieu zijn écht een probleem is wat de hele samenleving raakt en dat het demonstreren daarvoor/tegen voor Ieder1 iedereen prioriteit numero uno is. Deze problematiek verbindt de ganse natie dwars door alle klassen en geledingen der samenleving heen, ongeacht het bruto maandinkomen, opleidingsniveau of geboorteland (van de ouders).

Laat uzelf verrassen en concludeer met ons: klimaatspijbelen is overduidelijk geen speeltje van de blanke GL/D66-elite en heeft écht niets te maken met indoctrinatie of beschamend conformisme danwel groepsdruk waaraan makkelijk beïnvloedbare maar in veiligheid en weelde opgegroeide kinderen massaal slachtoffer lijken te zijn geworden.

(Wat ons nog opviel: waar is die standaard zo lekker gek geschminkte mevrouw op stelten? Wordt die alleen ingezet bij demonstraties van volwassenen? Of was ze ziek? En zijn er wel gewoon weer flashmobs en ludieke liedjes?)


We hebben geen idee wie die stokoude man met pet en bril daar links is. Het is of een tijdreiziger of een journalist van een papieren courant. Of een NPO-medewerker.

 

‘Rutte stop met Kutte’. Zelfs voor een scholier is dat nog infantiel. Verder snappen we dat bord over natuur als ‘verdienmodel’ niet, maar dat zal dan wel gaan over de prijs van een gemiddelde warmtepomp.

 


‘Nu niet 2050.’ Dit klopt. Ziet u wel? Het onderwijs schiet niet tekort, ze weten gewoon in welk jaar we leven. Hier, een veterstrikdiploma.

 


We kunnen niet zien of degene die het bordje met ‘Ride dicks, not cars’ een jongetje of een meisje is. We begrijpen nu ineens wel waarom links-ideologen zo graag van dat onderscheid tussen man-vrouw afwillen. Dat maakt dit soort dingen een heel stuk minder beschamend wanneer je op jezelf googlelt 10 jaar na dato.

 


We vinden het fijn dat het meisje met die beugel en die rare vlekken in haar gezicht nu alsnog in het middelpunt van de belangstelling staat aangezien ze het fotomomentje op Pinkpop en tijdens de Unox-Nieuwjaarsduik ook al heeft gemist. Tevens wensen wij haar enorm veel succes met solliciteren in de toekomst. Dat ook.

 


Wanneer Sterre-Mirthe over 10 jaar als zzp’er haar inkomstenbelasting moet betalen dan zullen we deze foto nog een keer onder haar neus duwen. Altijd lachen. ‘Hoho, die 68%-schaal is voor het betalen van het milieubeleid hoor!’

 


‘Fuck me’ op een bordje schrijven en dan denken dat mensen met je willen neuken werkt écht niet als je man bent. Ook niet voor een beter milieu. Nice try dude, dat wel.

 


Het meisje rechts leert tellen in het Engels en heeft daarom ‘One’ op haar voorhoofd geschreven. Zo kan ze in de spiegel zien dat het getal 1 ‘enO’ is in het Engels.

 


‘There is no plane’. Ook dit klopt. De vraag is een beetje wat je sowieso met een vliegtuig moet midden in een demo vol scholieren, maargoed, het is wel een juiste constatering. Ziet u het vliegtuig wel? Laat het ons dan weten!

 


Dit wist u misschien niet, maar naast de jongerenafdeling heeft de SP ook een kleuterafdeling met micro-soldaatjes. Roosmarijn-Phaedra en Asha-Annemijn zijn sinds gisteren lid geworden. Ze kregen van pappa in het Gooi geen verzorgpony dus nu zijn ze ‘anti’-pappa. En ze hebben bij Anne-Fleur Dekker gezien dat Gooische meisjes die links-radicaal worden in no time BN’er zijn. Zouden ze bij de SP wel aan hun micro-soldaatjes zo eerlijk zijn geweest om te vertellen dat het zo verderfelijke Shell medeverantwoordelijk is voor zo’n beetje alles wat  Roosmarijn-Phaedra en Asha-Annemijn dagelijks aan welvaart ervaren, om maar eens te beginnen met de diesel in de Landrover van pappa die ze naar hockey en ballet brengt?

 


Anja Meulenbelt in haar jonge jaren. Archiefbeeld uit ca. 1863.

 


‘Zie Binas tabel etc.’ Het Nederlands onderwijs ten voeten uit: ‘Veel parate kennis hebben we niet, maar we weten wel hoe we het moeten opzoeken’. Was Wikipedia stuk trouwens?

 


PAK AAN KLIMAATOPWARMERS! BLOEME-OLIVIA (14) IS NIET BOOS, WEL TELEURGESTELD! HEBBEN JULLIE NU JE ZIN?

 


Wij vrezen dat deze kinderen op school écht hebben geleerd dat dino’s paars waren. Nouja. Gelukkig wordt er op school ook veel tijd besteed aan linkse indoctrinatie.

 


‘One earth = One chanc’. Check. Een vier. Dat wordt zittenblijven.

 


Eh…wij gaan even Googlen op het verband tussen ‘dierenleed’ en het al dan niet kapot gaan van ‘de planeet’. We vinden het wel goed om te zien dat ook de allerjongsten al naar Mars willen, mits ze daarvoor genoeg geld zouden hebben. Als dat geen nieuwe Elon Musk wordt!

 


MAAR OMA WAT HEEFT U EEN LEUKE NIEUWE BRIL! IK ZEI: MAAR OMA WAT HEEFT U EEN LEUKE NIEUWE BRIL! MAAR. OMA. WAT. HEEFT. U. EEN. LEUKE. NIEUWE. BRIL. BRIL JA! NIEUW! BRIL. JA! LEUK! NEE, NIEUW! BRIL! LEUK! NEE, LEUK! LEUKE BRIL! NIEUW!

 


Zwaar minderjarige kinderen met ‘neuk mij’-bordjes naast iemand met een ‘als jullie je niet als volwassenen gedragen doen wij het wel’-bordje. Het is dat het hier om minderjarigen gaat, anders zouden we toch echt  moeten gaan denken aan een gigantische hoax bedacht door Jiskefet (zoals gebruikelijk bij het zien van foto’s van een willekeurige demonstratie in Nederland).

 


Diesel (rechts): ‘Mijn vaderrrrj had net al het karton bij het oud papier gegooid, superrrjmooi!’ Vlinder (links): ‘1 aarde, 1 kan! 1 aarde, 1 kan! 1 aarde, 1 kan! 1 aarde, 1 kan!’

 


Bof jij even dat mannen de komende 11 jaar überhaupt nog niet legaal op je mogen vallen. Snotneus.

 


Ook de gehele redactie van VICE-Nederland is komen opdraven. In het midden: alle VICE Nederland-lezers.

 


Ook met de lessen economie gaat het niet al te best op Nederlandse scholen zo te zien.

 


Deze snappen wij niet? ‘Aarde: vergaat. Regering:   ‘? Was de viltstift toen op?

 


Ah, kijk, de ‘jongeren’ van ROC-Zoutelande komen er tenminste eerlijk voor uit waar het vandaag écht om draait: SPIJBELEN. Duidelijkheid en eenvoud, kom daar maar eens om bij de hoogopgeleide gymnasiumelite.

Foto’s: ANP/Remko de Waal.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace