Doneer aan TPO
 

Bonusquote: Zo ziet serieuze indoctrinatie van kinderen in een bananenrepubliek er uit

Die bananenrepubliek heet Nederland, waar ze nu ook al aan uw kinderen komen

Door: , 12:16, 08 februari 2019
Nederland ten voeten uit.

Die bananenrepubliek heet Nederland, waar ze nu ook al aan uw kinderen komen

“De wereld gaat er gewoon aan. We zijn er thuis wel mee bezig, maar dit komt echt van mijzelf. Ik koop tweedehands kleding en ik ben veganist. Ik heb mijn zusje ook vegetariër gemaakt en mijn ouders eten minder vlees. Ik voel me nu zoveel beter, ik heb niet meer het gevoel dat ik me hoef te schamen

Twee dagen minder vlees eten scheelt al. Dat doen wij thuis ook, we scheiden ook afval. Op mijn school is niks gedaan met de staking, maar mijn ouders vonden dat ik zeker moest gaan dus ze hebben me ziek gemeld.’

De jongeren hebben deze week een mediatraining gehad van Milieudefensie. De milieuclub heeft hun geleerd te hameren op hun ‘kernboodschap’, zegt Stijn. ‘En om niet boos te worden.’

Boris (12), Emiel (12) Daniël (13) uit 1-havo van het Leonardo College in Leiden
Boris: ‘We zijn hier omdat het niet langer zo kan doorgaan.’

Emiel: ‘De zeespiegel stijgt.’

Daniel: ‘En het ijs begint te smelten. Wij krijgen daarmee te maken en onze kinderen straks ook.’

De regering doet niks, Mark Rutte kijkt tijdens klimaatdebatten alleen maar op zijn telefoon. De regering heeft ook aandelen in vervuilende bedrijven en als het misgaat zitten zij wel droog.

‘De politiek is een spel aan het spelen met onze toekomst. Wij hebben er geen invloed op want we kunnen niet stemmen. Ik wilde dit graag meemaken, ik ben nog nooit bij een protest geweest

‘We kunnen nog niet stemmen dus we voelen ons ongehoord. Vandaag willen we laten zien dat we om het klimaat geven. Het gaat om onze toekomst,

Deze dag is geslaagd als de regering luistert en het klimaatakkoord strenger maakt. Dus geld investeert in wind- en zonne-energie, een vleestaks, de benzine duurder maakt en de vervuiler laat betalen.”

Zomaar wat quotes uit een main stream print medium. Dat medium is, net als de meeste msm, tot nu toe vooral kritiekloos over de klimaatspijbelaars. Vandaar ook dat je er vooral foto’s ziet zonder al die bordjes met sneue, ordinaire geseksualiseerde teksten en tekeningen van piemels.

Maar ongewild laat dit medium door de kindsoldaatjes het woord te geven juist zien wat er mis is.

Let goed op hoe alle geïnterviewde kinderen (soms nog maar 12 jaar oud) exact dezelfde sociaal wenselijke antwoorden geven. Die antwoorden hebben ze natuurlijk niet zelf bedacht. Ze hebben aangeleerd gekregen wát ze moeten antwoorden, dus ook wat en hoe ze moeten denken.

Precies zoals dat gaat bij kinderen die religieus worden opgevoed.

De gedachtes en meningen van al deze jonge kinderen lijken gecoördineerd te zijn. Het is ingestoken. Piepjonge kinderen die ineens merkwaardige dingen zeggen als ‘we mogen nog niet stemmen’ of ‘we hebben geen invloed op de politiek’. Het is alsof je 12-jarigen van de communistische jeugdbeweging hoort praten over ‘productiemiddelen’ en ‘Hegeliaanse dialectiek’.

Je hoort het en denkt: hier is wat mis, op een viezige manier.

Het feit dat een doodenge militante club als Milieudefensie zonder ook maar enig probleem de minderjarige organisatoren van deze klimaatspijbelmarsen heeft mogen indoctrineren maakt het allemaal wel erg griezelig. Was er dan geen ouder die het kind in elk geval wilde beschermen tegen militante propaganda? Raar. Diezelfde ouders maken zich, terecht, zorgen als hun kind van 14 tot laat wil uitgaan. Maar hun kind uit handen geven aan extremistische groeperingen zodat ze kunnen aanleren wat ze moeten denken is kennelijk geen enkel probleem.

We wisten natuurlijk al dat de milieu- en klimaatproblematiek een nieuwe religie is geworden in Nederland. Een invloedrijke sekte. Maar we wisten niet dat het zó erg is. Ze komen nu ook aan de kinderen. Uw kinderen.

Dit is fundamenteel fout. Van kinderen hoor je af te blijven. Ook van hun geest. Kinderen horen gevrijwaarde te blijven van politiek beïnvloeding en complexe keuzes waar volwassenen het al moeilijk genoeg mee hebben. Je kinderen daar niet tegen behoeden omdat je zelf al te diep in die religie zit is gewoon puur egoïsme. En kindermishandeling.

Waar zijn al die mensenrechtencommissies en kinderbeschermers als je ze écht nodig hebt? Is de kinderombudsman soms ziek? Als een asielkind uitgezet dreigt te worden zijn ze er meestal als de kippen bij.

 
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace