Doneer aan TPO
 

Eindelijk: KRONCRV kapt met Boer Zoekt Vrouw, aldus anonieme mailers binnen KRONCRV

Kostelijke totaalchaos op redacties van moralistisch-christelijke publieke fusie-omroep, bekend van Hans Laroes

Door: , 13:24, 11 februari 2019
NPO-kijkers zitten klaar om zich te laten indoctrineren.

Kostelijke totaalchaos op redacties van moralistisch-christelijke publieke fusie-omroep, bekend van Hans Laroes

Het onderstaande anonieme persbericht werd anoniem verzonden, door anonieme medewerkers van KRONCRV. De fusie-omroep (NPO) KRONCRV kent u wel van mensen als Hans ‘esoterische gewaden’ Laroes, Eva ‘objectiviteit in mijn broekje’ Jinek en natuurlijk Boer Zoekt Vrouw, die NPO-kijkcijfertopper die niets maar dan ook echt helemaal niets met de NPO-missie ‘verdieping en educatie’ heeft te maken, omroep MAX maar dan in één programma zeg maar. En anders kent u KRONCRV wel van het toch zeker twee hele afleveringen succesvolle Brandpunt+ alwaar Hans Laroes en Liesbeth Staats naar een pluspunt gingen toewerken want gewoon zomaar objectief feiten brengen als journalist moeten we ook maar niet willen met z’n allen.

Enfin, bij KRONCRV loopt het bloed inmiddels van de muren (het lijkt BNNVARA wel) en daarom moeten anonieme lafbekjes die bij KRONCRV werken nu dit anonieme persbericht versturen, uit angst te worden ontslagen, om de wereld te vertellen wat iedereen al lang weet namelijk dat de NPO een zinloze put is waar honderden miljoenen belastinggeld in wordt gegooid, dat het fuseren van verschillende ledenomroepen zo mogelijk nóg dommer is dan het bedenken van de NPO zelf en dat moralistische redacteuren van christelijk-moralistische omroepen laffe dwazen zijn die alleen maar anoniem durven te werken omdat het uiteindelijk allemaal onderkruiperige ambtenaartjes zijn die bang zijn hun geestdodende 9 tot 5-Mediapark-baantje te verliezen.

Onze tip (niet anoniem): hef de NPO op. Ben je gelijk van al dat gejammer af.

*****MEDEWERKERS KRO-NCRV ZEGGEN VERTROUWEN OP IN DIRECTIE*****

Beste lezer,

Deze brief en het verhaal dat hieronder zal volgen is geschreven door medewerkers van de Kro-Ncrv die zich hebben verenigd en graag anoniem wensen te blijven.

Er heerst een groot gevoel van ongenoegen onder medewerkers van de Kro-Ncrv. Wij als initiatiefnemers van deze brief hebben gesprekken gevoerd met meerdere mensen binnen het bedrijf, gesprekken waarbij we niet in alle gevallen hebben aangekondigd bezig te zijn met een statement in de vorm van deze brief.

Er is de afgelopen jaren veel gebeurd bij de NPO en vanzelfsprekend heeft dit ook invloed gehad op de Kro-Ncrv. Wij begrijpen dat in tijden waarin strategieën veranderen en budgetten worden gekort ook een omroep als deze te maken zal krijgen met veranderingen en moeilijke keuzes. Maar het zou te makkelijk en naïef zijn om de schuld meteen en volledig in de schoenen van de NPO te schuiven. Een omroep heeft zelf ook een verantwoordelijkheid en plicht als het gaat om een te bepalen koers en strategie in zware tijden. Hierin heeft de huidige leiding van de Kro-Ncrv gefaald. We hebben allen met pijn in het hart moeten aanschouwen hoe prachtige en authentieke Kro-Ncrv programma’s stuk voor stuk zijn verdwenen; Brandpunt, Memories, Hello good bye, Streetlab, De Reunie en zelfs boer zoekt vrouw (wat een kutprogramma’s trouwens, GS) dreigt te verdwijnen aangezien de producent binnenkort contractueel van de Kro-Ncrv af zou kunnen en dit door de huidige chaos bij de Kro-Ncrv ook serieus aan het overwegen is.

Verandering is er en moet er zijn, daar hebben wij alle begrip voor. Enkel staan wij niet achter de werk en denkwijze van de huidige directie en creatieve leiders. Er worden keuzes gemaakt die niet aansluiten bij de identiteit van de Kro-Ncrv en er zijn meerdere aanwijzingen waar wat ons betreft uit blijkt dat men deze rijdende trein niet onder controle heeft. Door verkeerde keuzes en zeer slechte communicatie verliest deze omroep onnodig goede programma’s en mensen. Er is geen duidelijke leider, geen duidelijke strategie en er heerst een gevoel dat iedereen maar wat doet. Er zijn overduidelijk mensen op posities terecht gekomen waar ze wat ons en wat de identiteit van de omroep betreft niet geschikt voor zijn.

Doormiddel van deze brief zeggen wij als trouwe medewerkers van deze prachtige omroep het vertrouwen op in de directie en creatieve leiding. Dat wil zeggen; Jochem, Mascha, Margot, Ellen en een ieder ander die zich aangesproken voelt.

Wij hopen dan ook dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze interne chaos en onrust de eer aan zichzelf houden en de functies neerleggen.

Note voor de pers, de NPO en eventuele andere geïnteresseerden, spreek gerust een willekeurige medewerker aan en dit verhaal zal bevestigd worden. Een op een en anoniem zal iedereen zijn of haar hart luchten, wij blijven tenslotte gewone mensen met gezinnen thuis en zijn bang onze baan te verliezen.

Wij hopen op een mooie toekomst en een mooie omroep. Met alle respect voor een ieder.

Warme groet,

Jouw collega

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace