Opinie

Ode aan RUMAG, een bazenmerk dat wél een ruggengraat en ballen heeft

17-02-2019 18:51

Muhahahaha!

Kijk, dat RUMAG vinden wij normaal ook geen hol aan. Van die laffe ideologische Loesje-achtige millennial-hiperstertekstjes met.overal.heel. lekker.gek.een.punt.tussen. Erg vermoeiend allemaal, alles.

Maar, maar, maar, also, also: RUMAG heeft dus wél gewoon kloten. En ballen. En cojones. Van kryptoniet. En een ruggengraat van titanium. RUMAG bukt niet. Nooit. Niet voor ophefdrammers, niet voor safe space gekwetsten, niet voor adverteerders, voor niemand niet. En dat is bijzonder in deze tijd. Triest genoeg zegt het veel, om niet te zeggen alles over deze tijd. Een tijd waarin ieder merk, inclusief cabaretiers en columnisten, na elk beetje ophef op social media al op de knietjes gaat om met vochtige hondenoogjes excuses te maken en in het stof te gaan liggen, laffe schapen en bange lakeien dat het zijn.

Lees maar even wat RUMAG als reactie op ophef die ontstond dankzij deze best geinige quote (de eerste écht geinige quote van RUMAG ooit) de wereld in slingerende. Beste geniale fuck you dom zombievolk en kap eens met alles wat leuk is slopen-reactie ooit. En dat is dan ook nog geeneens de eerste fuck you zombievolk we maken zelf wel uit wat we leuk vinden-reactie, want eerder duwde RUMAG ook al lekker door, eindbazen dat het zijn.

HUP RUMAG, HUP! 

STERF, moralisten, STERF!

Voortaan zullen we om al jullie quotes lachen en bestellen we als dank artikelen in jullie webshop. RUMAG for president!

Lees ook: Rumag ontwerpt shirt met ‘STERF’, moralisten woest.