Media & TV

U zond in: complot foto’s twitterprofielen politici met behaard stuk huid als achtergrond ontdekt

21-02-2019 22:46

“Binnen het kader: ‘één keer is toeval, twee keer is opvallend, drie keer is verdacht’, verdient het volgende wellicht nader uitpluizen.

Bij zowel onze premier (@minpres), als onze minister van financiën (@wbhoekstra) áls onze minister van J&V (@ferdgrapperhaus), is er opzettelijk (!) een — op z’n minst —opmerkelijke achtergrond gebruikt in de profielafbeeldingen op hen Twitter-pagina’s.

Bij alledrie(!) de afbeeldingen is er een foto van de betreffende minister op een achtergrond geplaatst van iets dat er uitziet als een close-up foto van een onsmakelijk, behaard stuk huid. Welk gedeelte van het lichaam is lastig in te schatten, maar gezien de vorm van de haargroei en de irritatie op de huid kunnen bepaalde gebieden worden uitgesloten.

Dit kan óf helemaal mis zijn, of het heeft een raar luchtje. Het is in ieder geval in elk geval wel erg vreemd.

Misschien iets om eens aan te snuffelen.

To be clear: De portretten zijn alleen al gezien het verschil in kleur en intensiteit van de belichting van de voorgrond en achtergrond, duidelijk over de achtergrond geplakt in een fotobewerkingsprogramma, ofwel opzettelijk gedaan. Bij drie ministers hun officiële social-mediakanaal.

Anonieme linktipper”