Opinie

‘Het dochtertje moest toekijken hoe haar vader door een woningovervaller werd gemarteld’

23-02-2019 12:52

“Vijftien politiemensen doen onderzoek naar de overval op zondagavond 10 februari. Het brute geweld past binnen een zorgwekkende trend rond woningovervallen, waarbij criminelen soms ook hoogbejaarde slachtoffers dreigen met het afknippen van vingers of bewoners overgieten met benzine en de doodsbange slachtoffers vervolgens in brand dreigen te steken.

De overvallers bedreigden H. met vuurwapens en haalden vervolgens een zware boormachine tevoorschijn, die ze tegen zijn lichaam zetten. Het vierjarige dochtertje van de man moest toekijken hoe een van de met een Marokkaans accent sprekende berovers de boor liet draaien. De bewoner schreeuwde het uit van de pijn en raakte zwaargewond.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en moest langdurig behandeld worden in het ziekenhuis. Hij heeft aangifte gedaan, maar is verder onbereikbaar voor commentaar. De impact van de overval op zijn dochtertje was enorm. Ze is elders opgevangen.”

Aldus De Telegraaf over het gave land Nederland dat zo breekbaar is al een vaasje maar waar ‘de misdaad daalt’ en ‘de cellen leegstaan’.

Ohja, de daders hadden zich vermomd als een arrestatieteam van de politie, inclusief bivakmutsen en kogelwerende vesten met politielogo…