Marketing

Hoi NUjij-reaguurders, voor slechts 3 euro per maand mogen jullie onbeperkt klimaatontkennen

28-02-2019 12:43

Hoi boze NU.nl-lezertjes en dito Nujij-reaguurdertjes!

Als jullie een abonnement nemen op TPO+ mogen jullie onbeperkt reaguren. Dus ook klimaatontkenreaguren. De moderators beloven dat ze jullie niet zullen weg-nujij’en.

Niet dat we denken dat reaguurdertjes altijd zo leuk zijn, laat staan dat het openluchtgesticht Nujij veel nuttigs voortbrengt qua anonieme wappiewappies, maar hee, als nu.nl het niet doet dan doen wij het maar.

Als het geld oplevert zijn wij best wel zo hypocriet om alle anonieme aluhoedjes in onze armen te sluiten, zoals linkse mensen en Edwin Bakker straks bereid zijn Nederlandse terugkeer-ISIS-strijders in hun armen te sluiten in een huis te plaatsen ergens in een woonwijk ver weg van waar ze zelf wonen, dus waarschijnlijk jouw woonwijk.

Trouwens, met een TPO+-abonnement kun je behalve reaguren ook heel veel extra artikelen lezen, op een volledig reclamebannerbvrije site (kom daar meer ‘es om bij NU.nl). En TPO helpen in stand te houden. Wat je sowieso wilt natuurlijk.

Neem dus NU HIER een abonnement en begin gelijk met klimaatontkenreaguren. We beloven niet dat Robert Jensen en Geert Wilders en Martin Bosma ook anoniem reaguren, maar het zou zomaar kunnen.

Doei Nu.nl en Nujij!

Welkom op TPO+!