Media & TV

U zond in: ‘TPO plaatst artikel met verkeerde mening, nu ga ik niet meer aan TPO doneren’

01-03-2019 13:01

“Beste redactie TPO,

Ik was van plan een donatie te doen tot dat ik het artikel van Dhr F. Van den Berg las. Ik dacht even dat ik op Joop.nl was beland. Waar staan jullie eigenlijk in het klimaat debat? Want dit artikel is weer zo een die je vaker leest; een verwezen filosoof of historicus die zegt dat alleen wetenschappers kritiek mogen uiten en zelf de grootste onzin uitkraamt. Ik bedoel dat dit artikel, zoals je ze vaak leest in de MSM afkomstig is van een schrijver die bekeerd is tot de religie die klimaatverandering heet en feilloos de propagandamachine draaiende houdt. Tsja ook zij pikken hun graantje mee van de zeeën van geld die vrijkomt na de angst die ze eerst hebben gezaaid. Prima voor hen maar niet op de TPO wat mij betreft. Ik twijfel nu oprecht over jullie Post.

met vriendelijke groet

Naam en toenaam en telefoonnummer bij redactie bekend.”

Beste,

Wij houden van meningen. Alle meningen. U kennelijk niet. Liever leest u alleen uw eigen opvattingen en uw eigen gelijk. Wij niet. Wij staan dan ook niet ‘ergens in een debat’, wij laten mensen gewoon debatteren.

Dat heet: vrijheid van ideeënuitwisseling.

Wij respecteren natuurlijk dat u liever ziet dat sommige ideeën niet worden uitgewisseld of dat alleen de ideeën worden uitgewisseld die de uwe zijn. Maar dan kunt u inderdaad beter niet aan TPO doneren. VARA-lid worden of een Volkskrant-abonnement nemen ligt dan veel meer voor de hand, eigenlijk.

Wij willen uw donatie niet eens. Wij willen alleen geld van mensen die, net als wij, de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van debat een warm hart toedragen. Dus geef vooral gul aan één of andere leuke dictatuur zonder meningsvrijheid, niet aan ons.

Tot ziens en veel succes met het dichttimmeren van uw pathetische universum!

Groetjes,

Marc van Molenbeek,

Donatiepolitie.

Ook zo blij met TPO? Doneer dan vandaag nog. Of nog beter: neem een abonnement op TPO+.