Doneer aan TPO
 

Rellen: 100 Urker ‘jongeren’ vs. Marokkaanse ‘jongeren’, op Urk

Aanleiding: jongen zou mogelijk meisje hebben mishandeld

Door: , 10:50, 12 maart 2019
De scholfilet wordt gefileerd bij het grootste platvisverwerkende bedrijf van Europa, P. Baarssen bv in Urk. Schol neemt in populariteit toe, dat maakte het Nederlands Visbureau vrijdagochtend in Urk bekend. Zoán driehonderd viskotters zorgen ieder jaar voor zoán 65.000 ton schol. Het overgrote deel gaat via de Visafslag Urk. ANP FOTO/KOEN SUYK

Aanleiding: jongen zou mogelijk meisje hebben mishandeld

De politie op Urk heeft maandagavond met wapenstok en politiehonden rellende ‘jongeren’ uit elkaar moeten halen. Volgens het Reformatorisch Dagblad gaat het om ‘Urker jongeren’ en ‘Marokkaanse jongeren’. Aanleiding zou de mishandeling van een meisje eerder die dag zijn geweest.

Een journalist van Omroep Flevoland werd belaagd en ernstig gehinderd in het uitoefenen van zijn vrije beroep op de openbare weg. Zijn opname-apparatuur werd uit de bestelbus gehaald en er werd een rookbom in de wagen gegooid. De verslaggever zelf werd belaagd met vuurwerk. “Hem werd door tientallen Urker jongeren duidelijk gemaakt dat hij het dorp moest verlaten.”

 
Tags:
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace