U zond in: ‘Stuur het Groene Klimaatmonster naar China’

14-03-2019 15:38

Nederland als GroenLinks aan de macht is.

“Het blauwe BREXITMONSTER wacht ons op hoewel we ons meer zorgen moeten maken over het GROENE KLIMAATMONSTER. Nederland is aan het doorslaan op het gebied van de Klimaat. Partijen vallen over elkaar heen om het hoogste woord te grijpen als het om klimaatverandering gaat.

Wanneer de heren in Den Haag hun blik wat verruimen en kijken naar de rest van de wereld ontkomen ze er niet aan om de realiteit onder ogen te zien. De torenhoge kosten die wij als Nederlanders voorgeschoteld krijgen door het GROENE KLIMAATMONSTER vallen in het niet bij de schaden die de grote landen elders in de wereld toe brengen aan het milieu.

Terwijl de Nederlandse bevolking financieel wordt uitgeknepen wordt er in Polen een nieuwe kolencentrale gebouwd met
een capaciteit van ongeveer 1.000 MW die 3 miljoen ton steenkolen per jaar verbruikt. In Oost-Afrika wordt een kolencentrale gebouwd die maar liefst 2 miljard dollar gaat kosten.

Laten de heren zich nu eerst maar eens focussen op de rest van de wereld waar het echte probleem ligt. Landen als China
stoten gemiddeld per jaar 9.997 miljoen ton aan co2 uit, Nederland, per jaar 195.038 kiloton aan co2 om even de verhoudingen aan te geven.

Wij zijn compleet doorgeslagen als het om klimaatverandering, duurzaamheid en milieu gaat. Als wij een schone toekomst willen voor onze kinderen is het tijd om de grootverbruikers aan te pakken.

Stuur het KLIMAATMONSTER naar China!

Robbin Stikvoort”