Opinie

Bonusquote: ‘Elfie Tromp is de misthoorn van linkse haat bij publieke omroep BNN-Vara’

16-03-2019 14:12

In deze witte onderbroek ging Francisco van Jole (BNNVARA) op een te jong meisje liggen en probeerde hij zijn tong in haar mond te duwen. Ook al zei het meisje duidelijk 'NEE'. Nadat Van Jole deze #metoo-daad bekende reageerde geen van de aan de VARA-verbonden 'intersectionele feministes' hierop en deden ze alsof er niks was gebeurd. De VARA, Patrick Lodiers en Willemijn Veenhoven deden bij Staatsradio 1 alsof er niets was gebeurd. Metoo-pleger Van Jole is nog steeds in dienst bij BNNVARA. Ook Metoo-plegers zijn binnen het graaisocialisme duidelijk niet allemaal even gelijk.

“De extreem-linkse columnist Elfie Tromp, die door BNN-Vara wordt gefaciliteerd, deed op Radio 1 donderdag haar onwelriekende verhaal waartegen de Urker burgemeester Van Maren aangifte bij de politie heeft gedaan. Niet alleen is volgens haar Wilders de enige echt schuldige aan de rellen in Urk, maar die ziekelijke Urkers moeten zo snel mogelijk sterven, liefst door te verdrinken: “Welkom in Urk, waar de kleingeestigheid hand-in-hand gaat met de inteelt (…) Het dorp heeft zelfs zijn eigen afwijking, de ziekte van Buchem. Inteelt, je wordt er nooit slimmer van, maar wel racistischer.” Maar de pointe, in drek en haat gedrenkt, komt nog, want Tromp begroet vol enthousiasme de stijging van de zeespiegel: “Sommige stukken zijn zo door en door rot dat ze maar het beste teruggeven kunnen worden aan de zee. Wat mij betreft moeten ze de dijken maar vast doorsteken bij Urk.”

Elfie Tromp is de doodgewone misthoorn van de linkse haat bij de publieke omroep BNN-Vara.”

Sylvain Ephimenco, samen met Kleis Jager de laatste restjes realisme in de verder papieren linkse pisvlek Trouw, legt nog maar eens een keer uit hoe door- en door- en door- en doorgerot de linkse haat- en laster- en maoïstisch de publieke omroep BNNVARA is. Maar te vrezen valt dat ook na een miljoen keer uitleggen het nog steeds niet tot mensen wil doordringen dat belastingbetalers dit soort humorloze totaalhaat geschifte vernietigingsdrang door narcistische graaisocialisten als Patrick Lodiers, Willemijn Veenhoven en Francisco ‘Metoo in witte onderbroek’ van Jole gewoon meefinancieren.

Doodgewoon linkse VARA-haat. Bij de doodgewone publieke omroep. Een doodgewone tumor die nooit meer stopt met uitzaaien. Doodgewoon in Nederland.

(Wat het mogelijk vervolgen van Elfie Tromp wegens ‘kwetsen’ niet goedpraat: vrijheid van meningsuiting is vrijheid van meningsuiting. Ook als het de mening van Elfie Tromp via de VARA is.)

Elfie Tromp en bewezen Metoo-pleger Francisco van Jole (BNNVARA).