Doneer aan TPO
 

Mediakartel DWDD (VARA, NPO) kotst half uur lang kiezers FvD & PVV uit, op uw kosten

Staatstelevisiekanaal NPO 1, voor het partijkartel, door het partijkartel, al sinds Fortuyn nummer 1 in demonisering

Door: , 10:37, 20 maart 2019
Pim Fortuyn, iemand die door NPO, systeemmedia en de 'verschillige', 'tolerante' VARA werd afgeschilderd als 'fascist' die 'doet denken aan de jaren '30'. ANP/Robin Utrecht.

Staatstelevisiekanaal NPO 1, voor het partijkartel, door het partijkartel, al sinds Fortuyn nummer 1 in demonisering

Onderstaande quote via het gezaghebbende en immer boreale Mediacourant.nl:

“Matthijs van Nieuwkerk en zijn vrienden waren dinsdagavond hét uithangbord van de mediakloof in ons land. Ze waren een half uur lang eensgezind aan het afgeven op de PVV en vooral de FvD, in sommige peilingen ‘s lands grootste partij. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Prem Radhakishun zette de toon door Geert Wilders en Thierry Baudet aan het begin van de uitzending ‘idioten’ te noemen. Hij vindt het schandalig hoe de twee politici hebben gereageerd op de tramterreur in Utrecht.

Erik Dijkstra keek met verbijstering naar de ergernis die Theo Hiddema van FvD uitsprak over de campagne-onderbreking. “Ik zat er vanochtend naar te kijken en ik schrok er gewoon van, weet je wel. Ik voelde echt een soort overtreffende trap van waar je eigenlijk bijna van moet kotsen, weet je wel.”

Tafelgast Özcan Akyol was het weliswaar met zijn collega’s eens, maar gaf ook aan: “Als je het hebt over partijkartel en mediakartel: álles wordt hier nu bevestigd aan tafel. Wij kunnen de mensen hier wel belachelijk gaan maken, maar de mensen thuis zitten te kijken en denken: zie je wel, ze kijken neer op ons.”

Deze uitzending VARA-moraalterreur kunt u hier terugkijken. Geen stemtip. Alhoewel. Terugkijken op eigen risico. NSFW. Graphic.

 
Tags:
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace