Doneer aan TPO
 

Video – Overwinningsrede Thierry Baudet: De uil van Minerva is neergedaald

En die uil 'moet de afgod die Transitie heet verdrijven'

Door: , 10:34, 21 maart 2019
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet tijdens zijn overwinningstoespraak. (Screenshot NOS)

En die uil 'moet de afgod die Transitie heet verdrijven'

Lees ook – Meeste stemmen voor Forum voor Democratie

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt dat met de overwinning van zijn partij bij de verkiezingen de arrogantie en stupiditeit van de zittende bestuurders is afgestraft. De FvD-leider opende zijn overwinningsrede met door de oude Romeinen ingegeven beeldspraak over de ogen die, blijkens de opmars van zijn partij, in Nederland zijn opengegaan. ,,De uil van Minerva is neergedaald”, sprak hij. Die moet volgens hem ‘de afgod die Transitie heet’, verdrijven. Daarmee doelt hij op de overgang naar een economie die minder schadelijk is voor het klimaat. Hij wil dat die niet zo veel geld kost.

 
 
 
 

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace