U zond in: ‘Thierry Baudet wordt de nieuwe minister-president’

22-03-2019 15:39

“De reacties op de overwinning van Forum druppelen binnen. De Forum stemmers zijn racistisch, xenofoob, nazi’s enzovoort en dat noemt zich vreedzaam links. Een Utrechtse universitair docent riep zelfs om Volkert, de moordenaar van Pim Fortuyn. Zelfs de voorzitter van de KNVB moest er zo nodig wat van zeggen.

Thierry Baudet geeft fatsoenlijk rechts een stem terug, maar in dit land geïndoctrineerd door de linkse media en het linkse onderwijs wordt deze mening meteen weggezet als fascistisch en racistisch, de perfecte uitleg van oikofobie, het bang zijn voor het eigene. De grachtengordel is bang om voor de Nederlandse normen en waarden op te komen. In het onderwijs (en de media) worden anders denkenden weggehoond en belachelijk gemaakt.

Terwijl Forum de grootste partij vanNederland is geworden, wil de coalitie dat zij verantwoordelijkheid nemen, maar concessies doen dat willen ze niet. De Forum kiezers zijn mensen die hun vertrouwen in de VVD en het CDA langzaam zagen verdwijnen. Na drie kabinetten Rutte is de economische groei gestegen, maar de koopkracht gedaald, de pensioenen zijn niet geïndexeerd, de hypotheekrenteaftrek wordt afgebouwd en de immigratie beleefde zijn toppunt.

De VVD gooide al haar standpunten overboord om maar te blijven regeren en ik voorspel dat als ze nu met GroenLinks en de PvdA in zee gaan dat Thierry Baudet de nieuwe minister-president wordt.”

Dennis Jonker