Doneer aan TPO
 

Pret met uw papieren regiocourant, nu vier hele weken voor maar 4 euro’s, plus kortingsbonboekje

Met een papieren regiocourant kunt u zoveel leuke dingen doen, we kunnen ze niet eens allemaal opnoemen

Door: , 18:16, 01 april 2019
Papier hier. Foto: pixabay.

Met een papieren regiocourant kunt u zoveel leuke dingen doen, we kunnen ze niet eens allemaal opnoemen

Kijk, er wordt wel eens gezeurd over oud mediale printcirculaires in de duistere regio’s der Nederlanden, maar feit is dat mensen er dól op zijn. Dus u ook. Bovendien kan een mens echt alle kanten uit qua leuke dingen doen met papieren regiocouranten. Want ná het lezen begint de pret pas echt!

Wat dacht u van: een papieren hoedje vouwen, vis verpakken, aardewerk en glaswerk verpakken voor in de verhuisdoos, ondergrond voor de kattenbak, dichtstoppen van tochtspleten en kieren, dragen onder de trui/borstrok en lange wollen onderbroek tijdens het schaatsen, vloerbedekking voor tijdens het schilderen/stucen, oprollen en mee meppen, opvulling van loze ruimtes, of gewoon 100 jaar bewaren zodat het op een dag een antiek sepiakleurig stukje ‘zoo was het vroeger ook nog eensch!’ wordt om in te lijsten.

Ziet u wel? Redenen voldoende om nu VIER HELE WEKEN LANG EEN REGIOCOURANT NAAR KEUZE TE LEZEN EN TOCH MAAR 1 EURO PER WEEK TE BETALEN!

Ja, dat is dus bijna gratis man! Hallootjes! Ze zijn daar bij die oude media bijna dief van hun eigen portemonnee! Vinden ze het gek dat het slecht gaat met de oude media?

Wat trouwens ook leuk is, en helemaal gratis, is een extra boekje bomvol kortingsbonnen ter waarde van maarliefst 500 euro’s te gebruiken bij leuke regiodingen in uw regio en ‘voorjaarsuitjes’ (wat dat dan ook mogen zijn).

Hoe dan ook, pik in die papieren printaanbiedingen en maak u regioleven leuker.

regiocouranten

 

 
Tags: ,
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace