Regio

‘Verwarde man’ slaat met ‘een buis’ persoon op straat ernstig in elkaar, ook al in Scherpenzeel

06-04-2019 16:52

Scherpenzeel, een pittoresk en godsvrezen Gelders durpje. Zo hoor je er nooit wat over zo is het groot nieuws. Bleek eerder zaterdag al dat op vrijdagavond ‘een BOA’ ernstig is mishandeld in Scherpenzeel door ‘een man’ die een bus wilde tegenhouden en een vrouw uit een auto wilde trekken, nu blijkt er ook nog iemand met ‘een buis’ in elkaar te zijn geslagen door ‘een verwarde man’, eveneens in Scherpenzeel.

Zou toeval kunnen zijn, want zelfs in Scherpenzeel houden ze van geweld op de vrijdag. Maar deze ‘verwarde man’ kwam dus met een bus uit Veenendaal, terwijl de BOA-mepper óók uit Veenendaal kwam. Tevens probeerde de ‘verwarde man’ een vrouw uit een auto te trekken, net als de BOA-mepper óók deed.

Bovendien: de ‘verwarde man’ kwam met een bus uit Veenendaal, terwijl de BOA-mepper dan weer in een bus wilde stappen, wellicht om terug te gaan naar Veenendaal, hoe dan ook, hij kwam dus niet met fiets of auto, dat is zeker.

Dus ofwel Scherpenzeel heeft in één avond ineens te maken gekregen met ene tsunami aan al dan verwarde gewelddadige mannen uit Veenendaal die allemaal geen rijbewijs hebben en dus met de bus moeten ofwel het gaat over een eendezelfde persoon maar heeft de lokale journalistiek nog even wat moeite met het optellen van 1 + 1.

Of de Scherpenzeelse Krant publiceert nepnieuws maar dat kunnen we haast niet geloven van zo’n keurige circulaire uit zo’n keurig dorpje.

Lees ook: ‘Man’ (25) wil met lichaam bus tegenhouden, mishandelt BOA zwaar, wil vrouw uit auto trekken.