Doneer aan TPO
 

Limburg van de rest van de wereld afgesneden, internet down

Geen raarpratiërs online door storing Ziggo

Door: , 11:42, 07 april 2019
Een typische Limburger in het wild.

Geen raarpratiërs online door storing Ziggo

In een groot deel van Limburg werken internet, telefonie en video on demand zondagochtend niet. Dat komt door een storing bij provider Ziggo. Volgens het bedrijf werken internet en bellen via mobiel wel.

Een woordvoerder van Ziggo kon niet aangeven hoeveel aansluitingen precies zijn getroffen. Het gaat volgens hem om het deel van de provincie beneden Venlo. Er wordt gewerkt aan een oplossing, maar het is niet duidelijk hoe lang dat gaat duren. Op sociale media wordt veel geklaagd over de storing. Over de oorzaak is nog niets te zeggen.

(ANP)

 
Tags: ,
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace