Marketing

Draminstituut Nibud legt uit waarom u vandaag nog een TPO+-abonnement moet afsluiten

11-04-2019 11:40

Nederlanders gaan vrij laks om met hun abonnementen. Ze sluiten makkelijk abonnementen af, lezen niet altijd de voorwaarden, kunnen vaak de contracten niet terugvinden en 30 procent zit langer aan een abonnement vast dan de bedoeling was, blijkt uit onderzoek van het Nibud.

Van alle huishoudens heeft 44 procent vijf tot tien abonnementen en 23 procent tien tot vijftien. De top vijf van abonnementen bestaat uit de combinatie internet-tv-telefoon, mobiele telefoon met internet, streamingdiensten (zoals Netflix), loterijen en tijdschriften, die de vijfde plaats delen met pechhulp.

Vrijwel alle ondervraagden (91 procent) onderschatten het aantal abonnementen dat ze hebben. De meeste denken dat ze er ‘een paar’ hebben. Ze zijn er ook meer geld aan kwijt dan ze zich realiseren: alleenstaanden gemiddeld 60 euro per maand, gezinnen 155 euro per maand. Een TPO+-abonnement kost echter maar 40 euro, per jaar.

Bewijs het ongelijk van het Nibud en neem nu, bewust en weloverwogen, een automatisch jaarabonnement op TPO+. Elk jaar zal dit zich automatisch verlengen zodat u er geen omkijken meer naar heeft, en dat is precies wat u wilt, want u bent een bewuste en kritische koper die niet makkelijk en zomaar een abonnement afsluit.

Als een paar miljoen Nederlanders een TPO+-abonnement afsluit zal het Nibud over een paar jaar moeten concluderen dat Nederlanders helemaal niet laks omgaan met abonnementen. Met dank aan TPO plus, dus.

Lees meer over het Nibud artikelen van TPO+.