Doneer aan TPO
 

PvdA 020 wil ‘aangifte’ tegen schoolbestuurder joodse school wegens ‘discriminerende uitspraken’

Schoolbestuurder zei in AT5-repo bang te zijn voor 'antisemitisme onder asielzoekers' in opvang Buitenveldert

Door: , 19:43, 15 april 2019

Schoolbestuurder zei in AT5-repo bang te zijn voor 'antisemitisme onder asielzoekers' in opvang Buitenveldert

De hoofdstedelijke PvdA wil graag dat het eveneens hoofdstedelijke college van B&W ‘aangifte’ doet tegen Herman Loonstein, een bestuurder van de Joodse basisschool Cheider. Dit omdat Loonstein ‘discriminerende uitspraken’ heeft gedaan in een reportage van AT5 over de opvang van uitgeprocedeerde asielzoekers in een verlaten brandweerkazerne te Buitenveldert. En ‘discriminerende uitspraken’ mag niet van de PvdA in de Lieve Stad van Hoop. (Al is het opvallend dat uitspraken vooral ‘discriminerend’ zijn als ze afkomstig zijn van joden of christenen danwel seculieren over asielzoekers, allochtonen of moslims. Discriminerende uitspraken die worden gedaan door allochtonen, moslims en/of asielzoekers tegen joden, christenen en seculieren, daarover hoor je de PvdA dan weer nooit.)

De volgens het PvdA- smaldeel splinterdeel microdeel in de Lieve Stad van Hoop discriminerende, kwetsende en ‘zeer verwerpelijke’ uitspraken zoals gedaan door Herman Loonstein zijn de volgende:

“Veel mensen uit gebieden als Iran, Irak of Soedan zijn in het verleden in staat geweest om zich met geweld te gedragen naar joodse personen en gebouwen. Een pyromaan moet je niet in een luciferfabriek laten werken.”

Voor de duidelijkheid: Loonstein bezigde deze woorden in de context van een reportage over de zorgen die leven in de voor een deel joodse buurt te Buitenveldert voor de komst van uitgeprocedeerde asielzoekers in hun wijk.

+1 LOL-bonus voor iedereen die nu aangifte tegen de PvdA 020 doet wegens ‘antisemitisme’.

 

 

 
Tags: ,
 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace