Doneer aan TPO
 

Het regent weer handgranaten in Lieve Stad van Hoop vol Lieve Mensen

'Hoop is overal om ons heen' aldus burgemeester Halsema, handgranaten ook

Door: , 9:33, 20 april 2019

'Hoop is overal om ons heen' aldus burgemeester Halsema, handgranaten ook

De politie heeft in Amsterdam de omgeving van de Spuistraat afgezet. Daar is rond 07.30 uur ter hoogte van een parkeergarage een handgranaat gevonden. Nadat bomexperts van de politie die hebben onderzocht is de EOD opgeroepen.

Begin van de maand was het ook al raak aan de Spuistraat. Toen explodeerde een handgranaat bij een horecagelegenheid.

In de hoofdstad worden vaker verdachte voorwerpen gevonden. Meestal gaat het om explosieven, zoals vrijdag nog in een appartementencomplex aan de Eerste Coehoornstraat. Daar was een handgranaat vastgeplakt op de brievenbus bij de ingang van het complex. Vorige maand ging bij een coffeeshop in de Linnaeusstraat voor de tweede keer een explosief af. En begin februari ontploften explosieven op twee plaatsen in de hoofdstad: bedrijventerrein Sloterdijk en in de Jan Evertsenstraat.

(ANP)

 
 
 

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace