Marketing

Gadgets en kleine cadeautjes geven voor Moederdag is enorm passé

11-05-2019 16:27

Zondag 12 mei is het weer moederdag. En als er feesten worden gegeven worden er cadeau’s gegeven. Zo ook met moederdag, want dat is namelijk een feest. Maar waar we vroeger vaak nog grappige kleinigheden voor moeder kochten willen tegenwoordig steeds meer moeders liever alleen ‘echt’ bruikbare cadeau’s krijgen.

Maar een theemuts of een nieuwe haarborstel is het ook niet altijd helemaal, nee, moeder wil het liefst cadeau’s waar het hele gezin iets aan heeft. En echt bruikbare cadeau’s, waar het hele gezin ook wat aan heeft, zijn vaak te groot of te duur om in je eentje te geven. Dus steken we de koppen bij elkaar – of maken we een appgroep aan voor het cadeau van oma – om geld op te halen zodat we gezamenlijk een mooi cadeau kunnen kopen.

Cadeauwinkels en gadget-speciaalzaken zien we dan ook steeds minder in het straatbeeld. We willen duurzamer leven, en minder prullaria is daar ook onderdeel van. Want hoewel het op sociaal gebied leuk is om een ‘onbruikbaar’ aardigheidje te krijgen puur vanwege de attentie, is het op maatschappelijk gebied steeds minder geaccepteerd om dat te doen. Het aardigheidje zal uiteindelijk in de prullenbak belanden.

Een nieuw tosti-ijzer, een gourmetstel voor gezellige familiediners, eindelijk die peperdure espressomachine maar ook tuinstoelen en complete badkamermeubels behoren tot de mogelijkheden. Een badkamermeubel kan een mooie manier zijn om moeder toch iets meer tegemoet te treden, en toch een cadeau voor het hele gezin te kopen. Want moeders zijn nu eenmaal het meest fris binnen een gezin.

Maak moeder blij met een extra verlichte badkamerspiegel zodat het prettiger is om cosmetica aan te brengen, of koop een prachtig meubel met delen van natuursteen of hout. Zo is tegenwoordig de natuurstenen waskom helemaal in maar ook een meubel van het karakteristieke mangohout met waskommen van versteend hout is prachtig om te zien. Kortom, u heeft keuze genoeg om een fantastisch cadeau te kiezen.